Växellösningar

Friktionsfritt, flexibelt och smidigt. Oavsett om det gäller intern och extern kommunikation eller kundkontakt. Vi har den växellösning ditt företag behöver, oberoende av om du jobbar på kontoret eller på annat håll. Från en mobil, surfplatta eller dator. En molnväxel eller fast växel. Vad behöver ni?

Mobil växel

Hantera och koppla samtal direkt i mobilen. Med växel- och kommunikationsverktyget Telenor One X växel får du full rörelsefrihet och dessutom smarta funktioner för effektivare samarbete.

Kundanpassad kommunikation

Olika företag har olika behov. En molnbaserad växel fungerar som ett nav för all er kommunikation och ger dig samma funktionalitet som en fast växel. Lätt att integrera och använda.

Så samarbetar du smartare

Inspireras av digitala samarbeten som sparar tid och pengar. Här får du tipsen för hur du lyckas med det digitala arbetssättet.

Alltid uppkopplad

Bli inspirerad av andra företag som lyckats med digitaliseringen och få de bästa tipsen för ett hållbart digitalt arbetssätt.

Vi hjälper dig att komma igång 

Vi vet att du har annat att tänka på än telefoni, därför har vi gjort det enkelt att komma igång. Med Smart Start får ditt företag en egen leveranskoordinator som guidar er genom leveransprocessen så att du sparar tid. Har du några frågor under resans gång, så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail. Smart eller hur! 


Leveranskoordinatorn informerar löpande om:

  • Var i processen ni befinner er 

  • Säkerställer att leveransen går rätt till

  • Vägleder och informerar er om vad ni ska tänka på i varje steg 

  • Hjälper er att komma igång med tydliga guider, filmer, manualer och lathundar

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Vi vägleder dig och ditt företag

Andreas, Fredrik och Madeleine vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.