Vi har rätt lösning för din verksamhet

Vi har rätt lösning för din verksamhet

För oss kommer alltid människan först. Tekniken därefter. Vi är experterna som hittar rätt lösning på ditt behov.

Kontakta oss så berättar vi mer

Välj den kategori som stämmer in på ditt företag eller organisation

Mindre företag

Arbetar du på ett mindre företag, som kanske är i början av sin resa? Eller är du egenföretagare? Här samlar vi våra bästa erbjudanden på prisvärd uppkoppling i 5G-hastighet.

Medelstora företag

Vi vill göra det enkelt för medelstora företag som växer. Med flexibilitet och personlig rådgivning ser vi till att hitta lösningar som skapar affärsnytta i er företagsresa.

Större företag

Större företag har större behov. Telenor erbjuder helhetslösningar anpassade efter er unika verksamhet. Våra personliga företagsrådgivare hjälper er att hitta rätt.

Offentlig sektor

Vi är er långsiktiga partner med stor erfarenhet av offentlig upphandling. Telenor är stolt leverantör på Kammarkollegiets ramavtal för kommunikationstjänster inom tele- och datakom.

Därför ska du välja Telenor

Trygg helhetsleverantör
Det ska vara enkelt att välja rätt. Därför utgår vi alltid från er verksamhets behov – i dag och i framtiden – när vi tar fram flexibla och skräddarsydda lösningar. 

Personlig företagsservice
Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför finns vi här för dig om du behöver hjälp. Ring oss, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

Läs mer om vår företagservice

Nya möjligheter i 5G-hastighet
Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät. Syftet är att ge våra kunder tillgång till uppkoppling i maximal hastighet. Vår största investering i modern tid skapar nya möjligheter för framtidens digitala samhälle.

Läs mer om möjligheterna med 5G

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.