Medelstora företag

Flexibla lösningar för företaget som växer.

Vi vill göra det enkelt för företag med växande behov att få kommunikationen att fungera. Med flexibla lösningar, expertis och riktigt bra personlig rådgivning hittar vi rätt lösning till er tillväxtresa.

Kontakta oss så berättar vi mer

Telenor som partner

Flexibla lösningar för det växande företaget
Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar som hjälper ditt företag att växa. Med vårt nya ramavtal kan ett lite större företag som ditt få all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Givetvis med volymrabatt och en enda bindningstid för hela avtalet.

Läs mer om vårt flexibla ramavtal

Personlig företagsrådgivning
Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför får du en dedikerad kontaktperson som hjälper dig med hela affären. Kom enkelt i kontakt med vår kundtjänst genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

Läs mer om vår företagsservice

Nya möjligheter med 5G
Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät så att ditt företag ska få tillgång till snabb och säker uppkoppling i hela landet. 5G-uppkoppling innebär nya möjligheter för företag på sin tillväxtresa.

Läs mer om möjligheterna med 5G för företag

Flexibla ramavtal

Företag som växer är i behov av flexibilitet. Med vårt ramavtal får ni förmånlig volymrabatt och en samlad bindningstid för alla abonnemang för hela avtalet. Ni får dessutom tillgång till en personlig kontaktperson för att ni ska få hjälp när ni behöver det.

  

Produkter & tjänster

Företagsabonnemang

Vill du ge dina medarbetare de bästa förutsättningarna? Med företagsabonnemanget Obegränsat Plus ingår våra smarta tilläggstjänster, som utlandssurf, One X växel och extra data-sim. Med tillgång till Telenors växande 5G-nät går det snabbare för dina medarbetare samarbeta, ladda ner och streama.

Bredband

Tillgång till snabb och stabil uppkoppling är en förutsättning för alla företag. Men olika företag har olika förutsättningar. Är ni i behov av en fiber-lösning till det fysiska kontoret eller mobilt bredband för medarbetare på språng? Vi på Telenor anpassar våra lösningar efter verksamhetens unika behov.

Mobil växel

One X är vår smarta växellösning. Oavsett var du befinner dig kan du hantera samtal från kollegor och kunder på ett smidigt sätt. Ett digitalt verktyg för all kommunikation som gör det enklare att samarbeta och mötas.

Surfa Säkert Företag

Cybersäkerhet är en av vår tids stora utmaningar. Därför har vi på Telenor skapat tjänsten Surfa Säkert Företag. Oavsett storlek på ert företag får du skyddet som ditt företag behöver för att du och dina medarbetare ska känna er trygga när ni arbetar.

Vill du veta mer?

Våra rådgivare hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontakt vi dig så snart som möjligt.

  

  

Inspiration för växande företag

Guide: Framtidens digitala samarbete

Den snabba teknikutvecklingen har gjort att fler företag kan erbjuda medarbetarna mer flexibilitet. Men förändringen innebär också utmaningar. Lär dig mer om hur du kan hantera framtidens digitala samarbete.

Expertens 5 tips: Så lyckas du med hybridkontoret

Experten Anna Dyhre har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag att bli mer attraktiva som arbetsgivare. Här delar hon med sig av sina bästa tips för att du som chef ska lyckas med hybridkontoret.

Tips från experten: Så skyddar du ditt företag mot cyberangrepp

Läs Telenors säkerhetsexpert Marcus Lundblads fem bästa tips på vad du som företagare eller IT- ansvarig kan göra för att skydda ditt företag.

Forskning: Därför kommer hemarbete bli ”det nya normala”

Trendskiftet är tydligt. Allt fler vill jobba hemifrån – minst en dag i veckan. Här kan du läsa mer om faktorerna som gör att vi inte vill tillbringa all arbetstid på ett kontor.

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.