Mindre företag

Snabb, säker och prisvärd uppkoppling som hjälper ditt företag att växa.

Arbetar du i ett mindre företag, som kanske är i början på sin företagsresa? Eller är du egenföretagare? Tillsammans hittar vi rätt lösning för just ditt företag.

Kontakta oss så berättar vi mer

Därför ska ditt företag välja Telenor som partner

Telenor som partner

Prisvärda abonnemang med obegränsad surf
Vi erbjuder företagsabonnemang med obegränsad surf – så att du alltid kan vara uppkopplade och slipper dyra räkningar för extra surf i slutet av månaden.

Till våra företagsabonnemang

Personlig företagsrådgivning
Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Kom enkelt i kontakt med vår företagsrådgivning genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

Läs mer om vår företagsservice

Nya möjligheter med 5G
Med 5G-uppkoppling från Telenor är allt snabbare och säkrare. Tekniken gör det möjligt att ha flera olika enheter uppkopplade samtidigt, vilket underlättar när du vill internetdela eller arbeta på distans. Allt för att förenkla din arbetsdag.

Läs mer om möjligheterna med 5G för företag

  

Produkter & tjänster för ditt företag

Företagsabonnemang

Vi har bara flexibla abonnemang och avtal – oavsett hur stort eller litet ditt företag är.

Företagsmobiler

Telenor erbjuder ett brett utbud av populära mobiltelefoner för företag. Välj den modell som passar dig och ditt företag bäst.

Bredband

Vi vet att snabbt, smidigt och stabilt bredband är viktigt för företag. Därför har vi flera olika lösningar som är anpassade för mindre företag.

Smarta tilläggstjänster

Är du i behov av ett extra sim-kort till surfplattan eller behöver du kunna ringa samtal utanför EU? Med våra smarta tilläggstjänster får du det du behöver.

Surfa Säkert Företag

Vi har tagit fram Surfa Säkert Företag. Du får skyddet mot cyberhot som ditt företag behöver för att du och dina medarbetare ska känna er trygga i vardagen.

  

Vill du veta mer?

Våra rådgivare hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontakt vi dig så snart som möjligt.

  

Inspiration för det mindre företaget

Surfa utomlands – så funkar det med roaming

Hur undviker du och dina kollegor dyra avgifter när ni surfar och ringer utomlands? Här svarar vi på alla vanliga frågor om roaming.

5 appar som du borde ladda ner och testa

Vill ni strukturera ert arbete på ett smidigare sätt? Här är tips på fem appar som hjälper er att ta nästa steg som företag.

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.