Offentlig sektor

Digitaliseringen ställer om samhället. Hänger er verksamhet med?

Digitaliseringen kan bidra till högre effektivitet och kostnadsbesparingar, men medför också utmaningar i omställningen. Det ökar behovet av uppkoppling inom offentlig sektor.

Kontakta oss så berättar vi mer

Telenor som partner

Leverantör på Kammarkollegiets ramavtal
Vi har lång erfarenhet av offentlig upphandling, och är stolta över att ha flera av Sveriges största offentliga verksamheter som kunder. Telenor är kvalificerad leverantör av både kommunikationslösningar och infrastruktur på Kammarkollegiets ramavtal. Med oss som partner kan du känna dig trygg. Vi har gjort det förut.

Helhetsleverantör
Telenor är en ledande nordisk operatör som länge levererat IT- och kommunikationslösningar till offentlig sektor. Tillsammans löser vi era utmaningar med hjälp av vår breda kompetens, framtidssäkrade lösningar och samarbeten med branschledande partners. Vi är er partner för hela er digitaliseringsresa.

Personlig företagsservice
Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför får ni alltid en dedikerad kontaktperson med ett serviceteam som hjälper er med hela affären. Kom enkelt i kontakt med vår kundtjänst genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider på webben.

Läs mer om vår företagsservice

  

Produkter & tjänster för din organisation

Nätverkstjänster 

Digitaliseringen innebär stora möjligheter – men också nya risker. Vi hjälper er hitta rätt nätverkstjänst anpassad för er verksamhet som lever upp till dagens höga krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet.  

Säkerhetstjänster  

Cyberhoten ökar och blir en allt mer högprioriterad fråga inom offentlig verksamhet. Med våra säkerhetstjänster kan ni skydda era digitala tillgångar på ett tryggt och smidigt sätt.  

Smarta kommunikationslösningar

Med en plattform för all intern företagskommunikation, som exempelvis Microsoft Teams, skapar ni smidiga övergångar mellan videomöten, telefonsamtal och chattar.

Växellösningar

One X är vår växellösning som hjälper din verksamhet att skapa en bättre upplevelse för den som ringer till er. Svara och koppla vidare samtal eller lyssna av röstbrevlådan, oavsett var du befinner dig.

IoT-lösningar

Vi erbjuder många lösningar inom IoT och vi kan hjälpa dig att utforma, införa och driva IoT-lösningar som förbättrar eller helt enkelt förvandlar din verksamhet.

Mobil som tjänst

Ett flexibelt arbetssätt kräver teknik som fungerar. Därför erbjuder vi möjligheten att ta hand om mobilens hela livscykel – från inköp till utbyte, när det är dags för det.

Mobila privata nät:
Ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda

Mobila privata nät är ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda. Genom att addera pålitlighet och högre hastigheter kan ditt företag hantera stora datamängder, utan externa störningar. Ni får en bättre överblick i produktionen och ett effektivt skydd mot företagets sårbarheter.

Vill du veta mer?

Våra rådgivare hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontakt vi dig så snart som möjligt.

  

Mer om Telenor

Hållbarhet

Vi har beslutat oss för att vara ett hållbart företag både sett till miljö, och social- och ekonomisk hållbarhet. 

ISO-certifieringar

Telenor Sverige är en av de första telekomoperatörerna i Norden som har blivit certifierade enligt ISO 27001. Det innebär att vi noggrant har granskat och förbättrat våra ledningssystem för informationssäkerhet, vilket omfattar allt från vårt landsomfattande mobilnät till vårt arbetssätt inom kundservice.

Nya möjligheter med 5G

Med ett snabbare, säkrare och mer robust 5G-nät skapas helt nya möjligheter till ett mer uppkopplat samhälle. Läs mer om våra tjänster och hur du kan dra nytta av framtidens nät här.

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.