Större företag

Större behov kräver skräddarsydda lösningar.

Större företag har större behov. Vi hittar rätt skräddarsydda lösningar för er verksamhet - oavsett om ni är i behov av uppkoppling, växellösningar eller mer avancerade tjänster som IoT och ett privat 5G-nät.

Kontakta oss så berättar vi mer

Telenor som partner

Helhetsleverantör
Telenor är en ledande nordisk operatör med global räckvidd. Vi har lång erfarenhet av att leverera IT- och kommunikationslösningar till större företag inom alla branscher. Tillsammans med våra branschledande partners löser vi era utmaningar med framtidssäkrade lösningar.

Europas största IoT-leverantör
Telenor är Europas ledande leverantör av IoT-tjänster med över 80 procent av operatörsmarknaden och störst antal implementationsprojekt. Vi hjälper er lyckas med er IoT-satsning. Vi har gjort det här förut.

Läs mer om möjligheterna med IoT

Personlig företagsrådgivning
Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför får ni alltid en dedikerad kontaktperson som hjälper er med hela affären. Kom enkelt i kontakt med vår kundtjänst genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider på webben.

Läs mer om vår företagsservice

Hållbarhet

Vi gör allt vi kan för att bidra till ett hållbart samhälle. Vårt mål är att reducera våra egna utsläpp och att hjälpa andra som våra kunder och leverantörer att göra detsamma.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 för kvalitets- och miljöarbete. Detta är ett viktigt bevis på att vårt arbete inom miljö- och kvalitet görs på rätt sätt och att ansvarstagande och förbättringsarbete inom dessa områden är enormt viktiga för vår långsiktiga strategi. Vi är sedan tidigare även certifierade enligt ISO 27001 vad gäller informationssäkerhet.

Som en del av vårt ambitiösa klimatarbete är vi nu anslutna till initiativet Science Based Target. Målet är att kraftigt reducera klimatpåverkan på global nivå. I Sverige har vi kommit långt och målet

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  

Produkter & tjänster

Nätverkstjänster

Digitaliseringen innebär stora möjligheter – men också nya risker. Vi hjälper er hitta rätt nätverkstjänst som lever upp till dagens högt ställda krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet. 

Säkerhetstjänster

Cyberhoten medför idag stora risker -  särskilt för större företag. Skydda era digitala tillgångar med våra branschledande säkerhetstjänster.

Smarta kommunikationslösningar

Med en plattform för all intern företagskommunikation, som exempelvis Microsoft Teams, skapar ni smidiga övergångar mellan videomöten, telefonsamtal och chattar.

Växellösningar

One X är vår smarta växellösning som hjälper större företag att samarbeta och mötas. Oavsett var du befinner kan du hantera samtal från kolleger och kunder.

IoT-lösningar

Vi erbjuder många lösningar inom IoT och vi kan hjälpa dig att utforma, införa och driva IoT-lösningar som förbättrar eller helt enkelt förvandlar din verksamhet.

Mobil som tjänst

Ett flexibelt arbetssätt kräver teknik som fungerar. Därför erbjuder vi möjligheten att ta hand om mobilens hela livscykel – från inköp till utbyte, när det är dags för det.

  

Vill du veta mer?

Våra rådgivare hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontakt vi dig så snart som möjligt.

  

Mobila privata nät:
Ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda

Mobila privata nät är ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda. Genom att addera pålitlighet och högre hastigheter kan ditt företag hantera stora datamängder, utan externa störningar. Ni får en bättre överblick i produktionen och ett effektivt skydd mot företagets sårbarheter.

Så här kan Mobila privata nät göra nytta för olika företag

TECoSA: Möjliggör nästa teknikskifte med Telco Edge

5G-tekniken kan påskynda digitaliseringen i samhället. För att utforska hur den nya tekniken kan förändra uppkopplade industrier har KTH samlat 14 partners där Telenors bidrag är Mobila privata nät och Telco edge, en teknik som förkortar svarstiden mellan olika enheter och kan hantera stora datamängder.

SVT: Trådlös TV-produktion med 5G-teknik

5G-teknikens realtidsmöjligheter, låga svarstider och driftsäkerhet är extra intressant för bolag som sysslar med rörlig bild. Det här utforskade SVT när man under SM-veckan i samarbete med Telenor bytte ut fiber mot 5G-teknik för klippa sladdarna och skapa en trådlös TV-produktion.

Atlas Copco: Trådlösa verktyg i den moderna fabriken

Atlas Copco är en aktör som ligger i teknisk framkant och som i samarbete med Telenor, Ericsson och Fujitsu installerat ett eget 5G-nätverk i fabriken. Lösningen har gjort att man kunnat klippa sladdarna och övergå till trådlösa verktyg, vilket gett lägre underhållskostnader, högre effektivitet och flexibilitet.

Skogforsk: Säkrare skogar med fjärrstyrning

Fjärrstyrning av skogsmaskiner är framtiden för skogsindustrin. För att undersöka hur 5G-tekniken kan skapa högre effektivitet, bättre konkurrenskraft och färre arbetsolyckor har Skogforsk och Telenor genomfört ett pilotprojekt med målsättningen att skapa säkrare skogar.

  

Inspiration för att ta nästa steg som företag

Guide: SD-WAN
– molnet som det borde vara

Maximera nyttan av digitaliseringen. SD-WAN gör molnet snabbt, säkert och flexibelt – så att ditt företag kan växa obehindrat i en takt som passar er.

Guide: Mobila privata nät
– gör dig redo för framtiden

Utforska möjligheter med framtidens kommunikationstjänst: Mobila privat nät. Läs mer om hur ditt företag kan dra nytta av den nya tekniken i vår sammanfattande guide.

Experten: Träna på hackerattacker som det vore en brandövning

Vad gör du när olyckan är framme? Här har vi samlat säkerhetsexperternas bästa råd för hur ditt företag kan bygga beredskap för cyberangrepp.

”Utbilda medarbetarna för att skapa säkrare företag”

Utbilda personalen. Det är Jøran Elisabet Lund från Fortinets viktigaste budskap till företag som vill förebygga risken för att bli utsatt för ett cyberangrepp.

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.