WAN Företagsnätverk

Med datatjänsten Nordic Connect knyts hela företagets kommunikation samman, såväl i Sverige som i övriga Norden och verksamheter i övriga delar av världen. Vi anpassar WAN efter verksamhetens behov och kan erbjuda support dygnet runt.

Tips! Ta hjälp av våra fem frågor när du ska hitta rätt nätverkslösning för just ert företag. Ladda ner här.

En nätverkslösning för era behov


Digitaliseringen och nya sätt att arbeta ställer allt högre krav på verksamhetens kommunikationslösningar. Att ha ett stabilt och säkert företagsnätverk, ett WAN, som kan förändras i takt med verksamhetens behov är därför viktigt för företagets utveckling. Telenor kan erbjuda nätverkslösningar som passar företagets specifika behov oavsett om verksamheten är ett tjänsteföretag, en butikskedja, tillverkningsindustri eller myndighet.

Eget nordiskt fibernät och 4G


Med vårt eget nordiska fibernät tillsammans med ett väl utbyggt mobilnät, kan vi erbjuda fiberanslutning med upp till 10 Gbit/s och 4G-anslutningar för maximal flexibilitet eller back-up. Nätverkslösningen kan även innehålla nätcentrisk internetanslutning, brandväggsskydd och lösningar för mobilt arbetssätt. All kommunikation mellan kontor och medarbetare, datacenters och molntjänster sker i ett säkert och privat nät. Hela företagsnätverket driftas och övervakas av Telenor och möjliggör att ni på ett säkert sätt kan knyta samman alla medarbetare oavsett var de befinner sig. För att säkra driften kan olika servicenivåer väljas.

Få kontroll över kostnaderna


Att samla all kommunikation i samma nätverk innebär färre anslutningar till varje kontor och centralisering av infrastruktur och applikationer, vilket minskar kostnaderna.

Vad är WAN?


Ett WAN, Wide Area Network är ett datornätverk som är så stort att det omfattar ett större område som ett land. I företagssammanhang kopplas ofta verksamhetens geografiskt skilda kontor ihop i ett internt nätverk.

Fem frågor inför upphandling av nätverk


Säker och stabil väg till molnet, ständig uppkoppling, wifi för besökare, hög säkerhet och rätt kompetens. Det ställs höga krav på företagets nätverk. Upphandla rätt nätverkslösning med hjälp av våra fem aktuella frågeställningar. Läs mer och ladda ner här

Kontakta företagsrådgivare för information om pris och beställning.

WAN hos Telenor

  • Fullt managerat WAN-nätverk

  • Fiberanslutningar upp till 10 Gbit/s i hela Norden

  • 4G-anslutningar för mobila verksamheter eller som extra trygghet

  • Portal som ger full kontroll över företagsnätverket

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Har du frågor kring ditt abonnemang eller din faktura? Ring vår kundservice på 0200-15 90 88 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här