Telenor Wholesale

För dig som är eller vill bli operatör och har behov av att utvidga din infrastruktur. Oss operatörer emellan.

Nordiskt kraftfullt nät

Fasta och mobila tjänster

Skräddarsydda lösningar

Telenor erbjuder både fasta och mobila Wholesale-tjänster. Med en mångårig erfarenhet och ett personligt engagemang hjälper vi dig att skapa en lösning som möter de specifika krav och behov du har i din affär. Genom ett nära samarbete med våra Telenor-kollegor i Danmark, Norge och Finland finns det väl etablerade kontaktvägar för dig som söker en nordisk lösning.

För att skapa förutsättningar för en öppen och värdeskapande dialog och samtidigt säkerställa integriteten i vår relation med dig är Wholesale-organisationen helt separerad från övriga Telenor-verksamheter
.

  


Våra tjänster

Mobiltjänster

För dig som är eller vill bli virtuell mobiloperatör på svenska marknaden, en så kallad Service Provider eller MVNO. Som marknadsledande inom Mobil Wholesale erbjuder vi dig den möjligheten genom en kundanpassad lösning i vårt nationella mobilnät.

Nätverkstjänster

Telenor har ett av Nordens mest kraftfulla fiberstamnät. Det ligger till grund för att kunna erbjuda svartfiber-, kapacitets- och Colocation-tjänster. Förutom god nationell täckning når fibernätet även de nordiska huvudstäderna Oslo, Köpenhamn och Helsingfors, vilket möjliggör nyttjandet av Telenors fibernät även vid nordiska behov.

  

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Kontakta oss på wholesale@telenor.se. Vi återkommer inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.