LAN/WLAN för företag

Vi erbjuder design, installation och drift av ditt lokala nätverk, såväl trådbundet som trådlöst. Med våra tjänster LAN och WLAN (Wireless LAN) levereras en komplett funktion med stabil funktionalitet och hög prestanda.

LAN och WLAN hos Telenor

Med våra tjänster inom LAN och Wireless LAN tar vi det fulla ansvaret för ditt trådbundna eller trådlösa lokala nätverk. Vi erbjuder en flexibel, säker och snabb uppkoppling mellan medarbetare, system och arbetsverktyg.

Med vår lösning får du en komplett, managerad infrastruktur där samtliga komponenter ingår. Tjänsten är väl utprövad och möjliggör uppgradering från en mindre installation till ett komplett lokalt företagsnät med både trådbundna och trådlösa anslutningar. Till tjänsten erbjuds även ett antal standardiserade tillvalsfunktioner som bland annat utökade servicenivåer, kundportal, integrationer mot interna katalogfunktioner, självbetjänande gästaccess och QoS optimerad för Microsoft Lync.

Vi tar hand om drift och övervakning

Vi ser till att ditt lokala nätverk etableras på ett effektivt och standardiserat sätt, med tydlig ansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Din leverans har alltid funktionsgaranti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. Efter leverans sköter vi också den löpande driften och övervakningen av nätverket.

Genom att låta oss ta hand om ditt lokala nätverk kan du fortsätta att fokusera på din kärnverksamhet och minimera insatsen av egen kompetens kring teknik, driftsutveckling och säkerhet. Du överlåter helt enkelt utvärderingar av tekniska detaljer och tekniklösningar till oss.

Fem frågor inför upphandling av nätverk
Säker och stabil väg till molnet, ständig uppkoppling, wifi för besökare, hög säkerhet och rätt kompetens. Det ställs höga krav på företagets nätverk. Upphandla rätt nätverkslösning med hjälp av våra fem aktuella frågeställningar.

Läs mer och ladda ner här

 

Kontakta företagsrådgivare för information om pris och beställning.

LAN och WLAN hos Telenor

  • LAN respektive Wireless LAN-plattform

  • Serviceavtal (SLA)

  • Installation, drift och underhåll

  • Gästaccess som tilläggstjänst

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Har du frågor kring ditt abonnemang eller din faktura? Ring vår kundservice på 0200-15 90 88 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här