Kom igång-guide

Att komma igång med Workfulness på din arbetsplats är varken svårt eller omständligt. Följ de här sju stegen så är ni på god väg att skapa en sund och effektiv digital arbetsmiljö.

Fyll i din mailadress och gå till guiden.

Workfulness kom igång-guide
Workfulness handbok

Ladda ner handboken

Vår handbok innehåller fakta om hjärnan och hur den styr, och påverkas, av våra teknikvanor. Den innehåller också en mängd konkreta råd för beslutsfattare och medarbetare som vill använda tekniken på ett smartare och mer effektivt sätt.

 

Ladda ner Workfulness-handbok

Download the English version of Workfulness

 

Workfulness workshop

Boka Workshop

Vi kommer till ditt företag och håller i en workshop kring Workfulness. Med hjälp av våra coacher får ni kunskap, inspiration och ett skräddarsytt Workfulness-program utifrån era specifika behov och utmaningar. Efteråt får ni ett Workfulness-certifikat som bevis på att ert företag jobbar för en sund digital arbetsmiljö.

Boka ett möte

 


Varför har vi så svårt att lägga undan mobilen?

Varför har vi så svårt att lägga undan mobilen istället för att utföra vissa arbetsuppgifter och vilka konsekvenser får vårt beteende för andra. Svaren finner vi i hjärnan. Hjärnforskaren Katarina Gospic förklarar hur hjärnans primitiva strukturer får oss att hela tiden söka snabba belöningar så att vi tappar fokus i vårt arbete. Vill ni veta mer om hur Workfulness kan hjälpa er att skapa en sund och effektiv digital arbetsmiljö, följ de sju stegen i vår Kom igång-guide.

Prata med våra Workfulness-coacher

Vill du veta mer om hur ditt företag kan få en sundare och mer effektiv digital arbetsmiljö med hjälp av Workfulness? Maila oss på jobbasmart@telenor.se så hör en av våra Workfulness-coacher av sig inom kort.

Våra Workfulness coacher