Workfulness

Varför har vi så svårt att lägga undan mobilen istället för att utföra vissa arbetsuppgifter? Hur påverkar vi andra med vårt beteende? Det spelar roll. Tillsammans med hjärnforskaren Katarina Gospic har vi tagit fram Workfulness, en guide för hur du och dina kollegor kan skapa en sundare digital arbetsmiljö. 

Katarina Gospic förklarar hur hjärnans primitiva strukturer får oss att hela tiden söka snabba belöningar så att vi tappar fokus i vårt arbete. Men hur gör man för att behålla fokus? Genom Workfulness får ni en sund och effektiv digital arbetsmiljö på företaget. Här hittar du Kom igång-guiden >

Ladda ner handboken

Vår handbok innehåller fakta om hjärnan och hur den styr, och påverkas, av våra teknikvanor. Den innehåller också en mängd konkreta råd för beslutsfattare och medarbetare som vill använda tekniken på ett smartare och mer effektivt sätt.

Ladda ner Workfulness-handbok

Download the English version of Workfulness

Vad är Workfulness?

Workfulness är en guide som hjälper dig och dina kollegor att ha en sundare, digital arbetsmiljö. Idag överbelastas våra hjärnor med intryck och digital stress. Det är viktigt att ha en policy för hur ni ska förhålla sig till mobilen och andra störmoment underarbetsdagen som stjäl ditt fokus.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Kundservice öppet dygnet runt
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät