Här hittar du hela vårt utbud

Den digitala världen är full av möjligheter. Vi hjälper dig att ta del av den genom obegränsad surf i mobilen, supersnabbt bredband hemma eller när du är på väg och tv var du vill, när du vill.

Mobiltelefoner

Här hittar du vårt breda utbud av mobiltelefoner i alla prisklasser, allt från flaggskeppsmodellerna till enklare varianter. Ofta med ett finfint erbjudande. 

Mobilabonnemang

Vi vill att du ska leva ett säkert uppkopplat liv. Därför ingår nu skydd och försäkring vid nätkränkningar och id-kapning i alla våra abonnemang. Välj en surfmängd som passar dig.

Bredband & wifi

Vår prisbelönta wifi-router ingår fritt när du skaffar bredband via fiber hos oss. Sök på din adress och se vad du kan få. 

Tv & streaming

Vi har släppt tv:n fri! Välj själv om du vill titta på vanlig linjär tv eller streama på datorn, tv:n, surfplattan eller mobilen.

Prylar

Titta in i vår shop där du hittar spelkonsoler, spel, hörlurar, högtalare, iPads med Wi-Fi och annat som gör ditt hem och din vardag lite smartare.

Kontantkort

Ring och surfa som du vill! Beställ och ladda kontantkort – flyttar du ditt nummer till oss bjuder vi på 200 kr att ringa för.

Erbjudanden

Mobil med hörlurar på köpet? Kampanjpris på bredband? Hitta de bästa erbjudandena hos Telenor.

Smartwatch

Med en smart klocka har du alltid koll på vardagen och kan också ringa/ta emot samtal. Det är även en fin trygghet för både barn och äldre som ett alternativ till mobiltelefon.

Surfplattor

Jobba, spela, plugga och streama. 

Routrar

Här hittar du våra routrar, som du antingen kan köpa eller ingår när du skaffar mobilt bredband eller fast bredband via fiber.