Bredband via telejacket

Vi säljer inte DSL eller bredband via telejacket längre. Som ett framtidssäkert alternativ kan du istället skaffa fast mobilt bredband. 

Sök för att se vilket bredband du kan få på just din adress. Vi visar det bredband som ger dig högst hastighet.

Vad är DSL?

DSL är samma som Digital Subcriber Line – en teknik som gör det möjligt att föra över stora mängder information över koppartråd, alltså telefonlinjen. 
VDSL, Very High Rate DSL, är den snabba varianten av DSL. Med VDSL kan du bland annat streama hd-tv. Nackdelen är att du måste bo nära telestationen för att kunna få maxhastigheten på 60 Mbit/s.
ADSL, Asymmetric Digital Subscriber Line, når längre bort från telestationerna, men kommer inte upp i lika höga hastigheter. Maxhastigheten är 24 Mbit/s.
Om våra DSL-abonnemang: Vi säljer inte DSL-abonnemang längre, utan hänvisar till Bredband via mobilnätet istället.

 Bredband via mobilnätet – för ett framtidssäkert hem

För dig som vill ha ett framtidssäkert fast bredband, men inte kan få bredband via fiber – ta en titt på vårt bredband via mobilnätet. Då surfar du via en fast 5G-router som ibland även kompletteras med en utomhusantenn på din husfasad för att säkra täckningen. Du kan surfa i upp till 300 Mbit/s. Sök på din adress för att se vilken lösning som passar bäst för dig.

Vanliga frågor och svar

    • Flexibelt mobilt bredband är något du kan ta med dig på resande fot, exempelvis i husbilen eller när du åker ut på landet.
    • Fast mobilt bredband är en fast tjänst där en 5G-utomhusmottagare ibland också sätts upp på fasaden för att förstärka signalerna från mobilmasten till routern. När du söker på din adress kommer vi att se om täckningen är tillräckligt bra eller om du behöver en utomhusmottagare till just din adress.