Snabbast på bredband

Enligt Netflix senaste undersökningar är Telenor den svenska operatör som levererar deras filmer med högst snitthastighet. Netflix ISP Speed Index kallas testet för.

Vi har den bästa uppkopplingen för Netflix

Netflix kontrollerar varje månad snitthastigheten för streaming av serier från olika leverantörer i Sverige. Telenor var allra snabbast för Netflix enligt de senaste mätningarna. En snabb och stabil uppkoppling gör att du kan se film och serier med hög kvalitet på bild och ljud. Med bredband via fiber är Netflix snabbast med oss. Och fredagsmyset kan flyta på utan avbrott.

Hur mäts Netflix ISP Speed Index?

Netflix gör varje månad en egen kontroll av snitthastigheten för kunder i hela världen som streamar från Netflix. Mätningen kallas för Netflix ISP Speed Index. Netflix mäter då hur snabbt det går att streama serier och filmer under prime-time. Mätningen görs alltså när det är som flest kunder som kollar på Netflix. Ovanliga ord kräver sin förklaring. ISP är en förkortning för det engelska uttrycket Internet Service Provider, alltså en leverantör som ger dig tillgång till internet. Som Telenor till exempel.

Resultatet av undersökningen från Netflix kan du läsa om här.

Det här gäller alltid hos Telenor:

 

Ingen bindningstid

Stanna så länge du vill

 

Fri frakt- och startavgift

Inga dolda avgifter

 

Trådlös router ingår

Utan extra kostnad