Snabbast på bredband

Enligt Netflix senaste undersökning är Telenor den svenska operatör som levererar deras filmer med högst snitthastighet. Nyfiken på hur en laggfri fredagskväll kan se ut? Testa oss utan bindningstid.

Vi ger dig den bästa uppkopplingen för Netflix

När du vill kolla på film eller följa din favoritserie, då finns vi här för dig. Netflix kontrollerar varje månad snitthastigheten för strömning av serier från olika leverantörer i Sverige. Telenor var allra snabbast för Netflix enligt den senaste mätningen. En snabb och stabil uppkoppling gör att du kan se film och serier med hög kvalitet på bild och ljud. Det spelar ingen roll om du har bredband via fiber eller via telejacket. Netflix är snabbast med Telenor helt enkelt. Och fredagsmyset kan flyta på utan avbrott.

Hur mäter Netflix ISP Speed Index lists?

Netflix gör varje månad en egen kontroll av snitthastigheten för kunder i hela världen som strömmar från Netflix. Mätningen kallas för Netlflix ISP Speed Index lists. Netflix mäter då hur snabbt det går att strömma serier och filmer under ”prime-time”. Mätningen görs alltså när det är som flest kunder som kollar på Netflix.

Ovanliga ord kräver sin förklaring. ISP är en förkortning för det engelska uttrycket Internet Service Provider, alltså en leverantör som ger dig tillgång till internet. Som Telenor till exempel.

Resultatet av undersökningen från Netflix kan du läsa om här.

Det här gäller alltid hos Telenor:

 

Ingen bindningstid

Stanna så länge du vill

 

Fri frakt- och startavgift

Inga dolda avgifter

 

Trådlös router ingår

Utan extra kostnad