Allt om bredband

Priset från 349 kr/mån gäller nya kunder i 12 månader, därefter ordinarie pris beroende på hastighet. Gäller adresser anslutna till Telenors egna fibernät.

Våra olika bredbandsabonnemang:

Bredband hemma via fiber 

Vårt snabbaste bredband, surfa i upp till 1000 Mbit/s. Perfekt för alla tillfällen, även när hela familjen är hemma och jobbar, spelar och tittar på tv – samtidigt. 

Bredband hemma via 5G 

Surfa med ett fast framtidssäkrat bredband via mobilnätet för hela familjen. Koppla smidigt upp hemmets alla enheter via wifi. Lån av 5G-utrustning ingår.

Bredband var du vill

Surfa med 5G-abonnemang. Välj om du vill ha 15 GB surf eller surfa obegränsat i hela Sverige. Roaming i EU/EES och 10 länder till ingår.

Chatta med oss! 

Har du frågor om mobiler, mobilabonnemang, bredband eller tv? Få hjälp online av våra experter.

Mån-fre: 09.30 - 20.00
Lör-sön: 09.30 - 18.00

Ser du inte chatten? Då är förmodligen våra experter i full fart för stunden och kan inte ta emot fler samtal. Vi gör allt vi kan för att vara tillbaka så snart som möjligt igen.

Tips för ett snabbare wifi

Vill du veta hur du får bästa möjliga uppkoppling i hemmet? Kolla in videon med våra råd. 

Prisvinnande wifi-router

Vår wifi-router har vunnit priser både för sin design, täckning och hastighet. Ingår fritt som lån när du skaffar bredband via fiber.

Toppbetyg av Aftonbladet

I Aftonbladets jämförelse sticker Telenors mobila bredband med utomhusmottagare ut som ett av de bästa i klassen. Inte illa!

Wifi-förstärkare med Wifi 6

Den är liten, snygg och gör så att ditt wifi räcker ännu längre i hemmet. Lägg till den när du skaffar bredband via fiber hos oss.

Erbjudanden:

 

Koppla upp och koppla av med Surfa Säkert

Släpp tanken på alla hackers, phishers, scammers, id-kapare, bedragare och nätmobbare. Med vårt nya säkerhetspaket med F-Secure och HELP Försäkring hjälper vi dig att hålla koll på allt det där. Så att du kan känna dig trygg och ägna dig åt annat.

Vanliga frågor om bredband

Vi förklarar orden

 

Wifi

Kommer från engelskans Wireless Fidelity. Det är en teknik för trådlös kommunikation som oftast används för att surfa i hemmet eller på arbetsplatsen. Till detta behöver man en router.

Wifi-förstärkare

En wifi-förstärkare gör att ditt wifi får ännu längre räckvidd och bättre täckning. Perfekt för dig som bor i hus eller större lägenhet. Kallas även för extender, wifi-brygga eller repeater. 

 

 

Mbit/s

Mbit/s (megabit per sekund) visar hur mycket information som skickas per sekund. Med andra ord hur snabbt du kan surfa och ladda ned filer. 

 

 

 

Router

En router behöver du för att koppla upp ditt bredband via fiber eller telejacket. Det är en enhet som gör att du kan använda wifi och flera kan använda internet samtidigt. 

Läs mer om routrar >