Villafiber med Telenor

Är du intresserad av villafiber? Vill du lära dig mer? Då har du kommit helt rätt. Här hittar du det mesta om hur det går till att skaffa villafiber med Telenor.

Hus på en gata i en småstad.

Om du redan har fiber

Har du redan fiber i din villa? Då kan du kanske byta till Telenor som operatör.

Vi erbjuder en rad tjänster som till exempel bredband och tv.

Sök bredband på din adress

Om du beställer en ny uppkoppling

En helt ny fiberuppkoppling innebär att du får fiberkablar nedgrävda på din tomt och indragna i huset. Du får också en mediaomvandlare monterad hemma hos dig. Du väljer bredbands- och tv-tjänster från Telenor (gäller även vid operatörsbyte).

Undrar du något?

Till exempel vad villafiber kostar eller hur det kommer att funka med din gamla router. Ta en titt bland frågorna och svaren längre ned på sidan.

Du kan också kontakta oss så hjälper vi dig. Ring oss på 08-525 029 77 på vardagar mellan 8 och 16. Vill du hellre skriva till oss? Fyll i kontaktformuläret

Sök på din adress

Kan du få villafiber med Telenor?

Det måste finnas fiber på din gata redan eller planer på att gräva. Sök på din adress så får du reda på vad som gäller där du bor. 

Frågor och svar om villafiber

 • Det finns många fördelar.

  Först och främst: en stabil fiberuppkoppling gör att du kan surfa, spela över nätet, ladda ned stora filer och strömma högupplöst film – utan problem med hastigheten.

  Dessutom kan du ansluta mängder av enheter. Allt från smarta kylskåp till fjärrstyrd belysning och hemlarm. Och vem vet vad som är uppkopplat i framtiden?

  Sist men inte minst: villafiber är hett eftertraktat och ökar värdet på ditt hus.

 • Vi erbjuder nyinstallation av fiber runt om i landet. Du kan också byta till oss om du har en annan leverantör av villafiber i dag.

  Sök på din adress för att se om vi kan erbjuda villafiber i just ditt område. 

 • Har du redan fiber indraget i ditt hus? Då finns det flera olika alternativ beroende på vem som installerat fibern.

  Sök på din adress för att se vad vi kan erbjuda dig. Då kan du välja Telenor som leverantör av bredband, tv eller telefoni. Har du några frågor? Kontakta oss.

 • Du kan beställa en rad tjänster inom bredband, tv och hemtelefoni. Sök på din adress för att se vad du kan få.

 • Ja, om du vill, men då kan vi inte ge dig lika bra hjälp om du skulle få tekniska problem. Dessutom lånar vi alltid ut en toppmodern router utan extra kostnad.

 • Nej, vi kan tyvärr inte erbjuda delbetalning för tillfället.

 • Vi kommer att gräva och borra en del. Men vi försöker självklart att göra så lite åverkan som möjligt.

  Om vi är oaktsamma och råkar skada något så har du rätt till ersättning. I vissa fall där marken inte går att gräva i dras din fiber via luften i stället.

 • Nej, vi kan tyvärr inte erbjuda ROT-avdrag för tillfället.