Därför är det bra med villafiber

Villafiber – är det ännu en teknisk pryl som är populär just nu? Tvärtom. Fiber i ditt hus är en förutsättning för att få snurr på det smarta hemmet. Och för att smärtfritt koppla upp hela familjen.

 

Gör dig redo för framtidens smarta hem

I dag surfar vi, streamar film och spelar spel via bredbandet. Men i framtiden kan du räkna med att så gott som varenda pryl kommer att vara uppkopplad. Allt från din soptunna, garageport och termometern i badtunnan till gräsklipparen och ditt kylskåp. Då är det fiffigt att ha en snabb fiberuppkoppling.

Den senaste tekniken

Om du har bredband via telejacket i dag vet du att det kan vara en utmaning. Det går helt enkelt inte fort nog. En modern fiberuppkoppling spelar i en helt annan liga än en kopparkabel som har många år på nacken. I all framtida bredbandsteknik kommer fiber att vara en central del. Dessutom: det finns inga gränser för hur snabbt ett bredband via fiber kan bli.

Bra för hela familjen

Ett hem med många datorer, mobiler, läsplattor och tv-apparater – du känner säkert igen den bilden. Med ett supersnabbt bredband via fiber går det smärtfritt att koppla upp hela familjen. Alla kan använda bredbandet samtidigt och göra det ni känner för: kolla tv-serier, spela över internet eller ladda ned tunga filer. Ni bestämmer.

Far och son surfar i soffan

Ökar värdet på ditt hus

Ett hus med fiber indraget är ett extra plus i kanten när det en dag är dags för försäljning. För många köpare känns det smidigt och bekvämt att drömhuset redan har fiber indraget. Sannolikt får du tillbaka din investering.