Jämför Samsung Galaxy

Olika Samsung Galaxy-mobiler

Svårt att hitta rätt? Här kan du jämföra senaste Galaxy S9, S9+ och S8. Eller varför inte läsa mer om vad som skiljer serierna S, A och Note åt. Till sist tar vi ett djupdyk ner i Samsungs spännande mobilhistoria.

Alltid när du handlar på telenor.se

 

Fri anslutningsavgift

 

Kostnadsfria returer

 

Fri frakt och snabba leveranser

 

14 dagars ångerrätt

 

Allt om Galaxy-serierna

 

Samsung Galaxy Infinity-O hos nya A8-modellen

A-serien

I Samsungs A-serie hittar du mer prisvänliga mobiler. Du får fortfarande riktigt bra prestanda och ibland kommer nyheter allra först här, som hos Galaxy A8. Modellen släpps i Kina och har den nya Infinity O-designen där selfiekameran sticker fram ur ett hål direkt i skärmen.

Hos Telenor kan du köpa:

Samsung Galaxy S-serien

S-serien

Den mest välkända serien från Samsung. Här får du kraftfull prestanda, smart design och toppspecifikationer. Galaxy S är Samsungs flaggskepp och förväntningarna inför nästa släpp brukar vara riktigt höga med fans som följer nyheterna världen över.

Hos Telenor kan du köpa:

Samsung Galaxy Note9 från Note-serien

Note-serien

I Note-serien hittar du mobiler med större skärm. Oftast har Note-serien ännu bättre specifikationer än S-serien. Galaxy Note passar dig som också vill kunna använda mobilen som dator, till exempel genom att koppla till tangentbord eller använda den medföljande pennan S Pen.

Hos Telenor kan du köpa:

Se alla mobiler från Samsung

Vi har ännu fler Samsung-favoriter i lager! Spana in vårt sortiment där du också hittar prisvänliga J4+ och tåliga Xcover 4.

 

Tio år med Galaxy

 

2009. Den 27 april släpps nyheten om Samsung GT-I7500 Galaxy. Den är originalet med stort O som bereder vägen för kommande Galaxy-modeller. Mobilen kommer med en 3,2 tums skärm, 5 MP kamera och erbjuder en rad Google-tjänster som Gmail och YouTube.

2010. Den första Galaxy S ser dagens ljus. Den blir en succé och säljs i miljontals exemplar. Redan då med super amoled-skärm, den typ vi ser hos dagens mobiler.

2011. En uppföljare släpps. Galaxy S2 skrivs med romerska siffror (S II) och är en uppfräschad version med 8 MP kamera och en 2 MP selfiekamera.

2012. Galaxy S3 lanseras och blir först i serien med hd-skärm. Nya funktionen S Voice erbjuder röststyrning på engelska.

2013. Väntan är över och Galaxy S4 är här. Även denna gång i flera versioner, där S4 Zoom kanske är den mest fascinerande. En hybrid mellan mobil och digitalkamera med utfällbar kameralins.

2014. Galaxy S5 gör intåg och får allt eftersom sällskap av fler varianter, såsom den mindre S5 Mini med 4,5 tums display. För den sportiga finns S5 Active med tåligare yttre och robust design.

2015. Galaxy S6 och S6 edge landar i butik. De rundade kanterna hos S6 edge var revolutionerande då, men har sedan dess blivit Samsungs standard. Även en specialvariant i rött och guld med tema Iron Man släpps.

2016. Galaxy S7 släpps i flera varianter. Två begränsade upplagor ges också ut – en med Batman-tema som hyllning till mobilspelet Injustice och en med OS-tema i samband med OS i Rio de Janeiro. Nu aktiveras också betalfunktionen Samsung Pay.

2017. Detta är året då Samsung slår på stort. Både en Galaxy S8 och den större varianten S8+ släpps. Röstassistenten Bixby lanseras också, en klar förbättring av tidigare S Voice.

2018. Galaxy S9 och S9+ slår ner som raketer. Kameran har tagit sig långt från 2009 års 5 MP och erbjuder enkel eller dubbel 12 MP-kamera och möjlighet att filma i super slow motion.

2019. Nyfiken på vad som kommer härnäst? Anmäl dig och få info om nästa Galaxy först av alla.

Nyhet

Ingen bindningstid

Nu har vi ingen bindningstid på våra nya mobilabonnemang. För precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det. Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt.

 

 

 

Surfa som hemma i hela USA

Ta med surfen till 41 länder

Med våra nya mobilabonnemang blir det lätt att surfa i USA, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Schweiz. Fantastiska nyheter tycker vi.

Alla 41 länder

Hela världen i din hand. Nästan.

Vi tror inte på begränsningar. Med våra nya mobilabonnemang surfar du som hemma i:

  • USA
  • Andorra
  • Turkiet
  • Schweiz
  • Serbien
  • Montenegro
  • Thailand
  • Malaysia
  • Myanmar
  • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du vårt största abonnemang med obegränsad surf, kan du använda 100 GB i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet? Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till>

Fortfarande lika bra

Ring fritt inom familjen

I hela världen. Du kan lägga till fler användare i alla våra nya abonnemang, så många som upp till åtta personer. Vi kallar det Telenor Familj.

Mer om Telenor Familj

Är du i Japan och vill ringa din dotter? Inga problem.

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.