Mycket ger mer

Samla mobil, bredband och tv hos oss så får du mer surf. Eller snabbare bredband. Eller fler tv-kanaler. Det väljer du helt själv! 

Smidigt och enkelt

Samla alla tjänster hos oss för en enklare vardag.

Få mer för samma pris

Vi bjuder på uppgradering när du samlar flera tjänster hos oss

Surfgaranti

Vi ger dig mer data om bredbandet hemma skulle krångla.

Så får du en fri uppgradering

När du samlar mobil och bredband hos oss så bjuder vi på mer surf i mobilen eller snabbare bredband. Lägger du till något av våra tv-paket så bjuder vi på två Kombo-uppgraderingar och då kan du också välja ett större tv-paket.

Välj abonnemang 

Först behöver du ha mobilabonnemang hos Telenor. Du väljer enkelt mängden surf du behöver. Har du redan ett mobilabonnemang hos oss? Då är du redan klar för steg två.

Skaffa bredband 

När du har ett mobilabonnemang hos oss så behöver du skaffa bredband för att kunna få en uppgradering. Mer surf till mobilen eller snabbare bredband.

Aktivera din Kombo

Grattis! Nu har du både mobil och bredband hos oss och kan få en uppgradering. Allt du behöver göra är att aktivera din Kombo. Har du även något av våra tv-paket så får du två uppgraderingar.  

 

Behöver du hjälp att välja? 

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

Snabbare bredband 

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 200 Mbit/s idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 500 Mbit/s.

Större kanalpaket

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till ett större tv-paket. Har du till exempel Tv Flex idag uppgraderas du kostnadsfritt till Tv Stor. Fler kanaler utan att det kostar något extra.

Vanliga frågor