Mycket ger mer

Samla mobil, bredband och tv hos oss så får du mer surf. Eller snabbare bredband. Eller fler tv-kanaler. Det väljer du helt själv! 

Visste du att

Obegränsat mobilt bredband också räknas som bredband. 

Få mer för samma pris

Vi bjuder på fri uppgradering när du samlar flera abonnemang hos oss.

Surfgaranti

Vi ger dig extra surf i mobilen om bredbandet hemma skulle krångla.

Så får du fri uppgradering

När du samlar mobil och bredband eller tv hos oss bjuder vi på mer surf i mobilen. Lägger du dessutom till ett tv-paket bjuder vi på två uppgraderingar där du kan kombinera mer surf i mobilen, snabbare bredband eller ett större tv-paket.

Mobilabonnemang 

Har du inte ett mobilabonnemang hos oss kan du välja ett här – med eller utan mobil och med den surfmängd som passar dig.

Bredband eller tv

Nästa steg är att välja ett fast bredband eller ett obegränsat mobilt bredband. Eller så kan du välja att lägga till ett tv-paket

Välj uppgradering

När du har mobilabonnemang och bredband eller tv hos oss kan du aktivera en fri uppgradering.

 

Behöver du hjälp att välja? 

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

Snabbare bredband 

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 200 Mbit/s idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 500 Mbit/s.

Större kanalpaket

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till ett större tv-paket. Har du till exempel Tv Flex idag uppgraderas du kostnadsfritt till Tv Stor. Fler kanaler utan att det kostar något extra.

Vanliga frågor