Aktivera fri uppgradering

Samla mobil, bredband och tv hos oss så får du mer surf. Eller snabbare bredband. Eller fler tv-kanaler. Det väljer du helt själv! 

* Obligatoriskt fält

Vilka abonnemang har du idag?
Välj fri uppgradering
Välj två fria uppgraderingar
Vilket tv-paket har du idag?
Grattis! Ditt tv-paket kommer att uppgraderas till Tv Stor
Grattis! Du kommer att få rabatt på ditt nuvarande tv-paket
Grattis! Ditt tv-paket kommer att uppgraderas till Tv Flex. Du måste därför välja 8 st valbara tv-kanaler

Erbjudandet gäller dig som är privatkund och förutsätter och gäller så länge som du har både abonnemang för mobiltelefoni och fast bredband hos oss. Både abonnemangen behöver vara registrerade på samma personnummer. Ökad hastighet för fast bredband gäller endast fiberabonnemang. För annan uppkoppling erbjuds ökad mobilsurf.

Erbjudandet för en kostnadsfri uppgradering gäller så länge du har både mobilabonnemang och bredband hos oss. Erbjudandet för två kostnadsfria uppgraderingar gäller så länge du även har tv hos oss.

Jag är också medveten om att Telenor kommer att behandla min kund- och trafikdata på
de sätt och för de ändamål som framgår av Telenors integritetspolicy.

Vanliga frågor

 • Ja, om du är privatkund och samlar både mobilabonnemang och bredband hos oss. Eller om du har mobilabonnemang, bredband och tv hos oss. Alla abonnemangen måste stå på samma personnummer. Det spelar inte någon roll om du har bindningstid eller inte. Tänk på att:

  • För att få uppgradera ditt mobilabonnemang med komboerbjudandet behöver du ha något av våra nya mobilabonnemang. Det går också bra att ha vårt äldre abonnemang Telenor Frihet. 
  • För att få uppgradera ditt bredbandsabonnemang med snabbare bredband behöver du först ha bredband via fiber. Det går däremot bra att skaffa snabbare surf till din mobil oavsett vilket bredbandspaket du har.
  • För att få uppgradera ditt tv-abonnemang måste du först ha något av paketen Tv Bas, Tv Flex eller Tv Stor.

  Fyll i dina uppgifter här och välj om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Lägger du till ett tv-abonnemang får du två uppgraderingar. När uppgraderingen är klar får du en bekräftelse på mejl.

 • Det gäller så länge du har tv, bredband och mobilabonnemang hos oss.

  Det här händer om du säger upp ditt tv-paket, bredband eller mobilabonnemang

 • Nej, ingen ny bindningstid. Erbjudandet gäller så länge du har tv, bredband och mobilabonnemang hos oss.

 • Kul att du vill bli kombokund! För att få uppgradera ditt mobilabonnemang med komboerbjudandet behöver du ha något av våra nya mobilabonnemang. Det går också bra att ha vårt äldre abonnemang Telenor Frihet. 

  Så här enkelt är det:

  1. Börja med att köpa valfritt bredband här.
  2. Nu är det dags att välja om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare surf hemma. Välj din uppgradering här så kontaktar vi dig på mejl när det är klart.
 • Kul att du vill bli kombokund! Två enkla steg, sen är du igång:

  1. Börja med att köpa valfritt mobilabonnemang här.
  2. Nu är det dags att välja om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare surf hemma. Välj din uppgradering här så kontaktar vi dig på mejl när det är klart.
 • Vad roligt att du vill bli kund hos oss!

  1. Börja med att köpa valfritt mobilabonnemang här. Det går också bra att köpa tillsammans med valfri mobil.
  2. Därefter behöver du skaffa bredband hos oss. Fyll i din adress så ser du vilket bredband du kan få.
  3. Nu är det dags att välja om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare surf hemma. Välj din uppgradering här så kontaktar vi dig på mejl när det är klart.
 • Nej, om du har Telenor som mobiloperatör dras ingenting från din mobilpott när du streamar till din app. Det gäller även om du befinner dig inom EU.

  Om du däremot har en annan operatör tar Telenor Stream av ditt mobilabonnemangs surfpott när du använder 3G eller 4G. Streamar du via ett wifi-nätverk så drabbas inte din surfpott.

  Här är en ungefärlig uppskattning på hur mycket datamängd som går åt:

  • De lägsta upplösningarna drar ungefär 300 mb/timme.
  • Mediumkvalitet tar ungefär 700 mb/timme av din datatrafik.
  • Högupplöst film drar cirka 3 gb/timme, till exempel när du streamar en film i hd-kvalitet.

 • Nej, för att ta del av komboerbjudandet måste bredbands-, tv- och mobilabonnemangen stå på samma personnummer.

  Står abonnemangen på olika personnummer kan ni kostnadsfritt överlåta abonnemangen, så att alla får samma ägare. 

   

 • Om du har en uppgradering:
  Om du avslutar antingen mobilabonnemanget eller bredbandet så kommer alla dina uppgraderingar att tas bort.

  Om du har två uppgraderingar:
  Om du har uppgradering på mobil och bredband (mer data och högre hastighet) och avslutar ditt tv-abonnemang så kommer din uppgradering på bredbandet att tas bort. Men du behåller uppgraderingen på mobilabonnemanget så länge du har både mobil och bredband från oss.

 • Telenor Stream Film och serier är till för dig som har mobilabonnemang hos oss. Då kan du titta på hur mycket tv, playtjänster och film du vill, utan att det tar av din mobilsurf när du streamar i mobilen eller på surfplattan inom EU/EES. 

  Läs mer och köp Telenor Stream Film och serier

  Obs: Streamar du via Apple TV eller Chromecast får du betala för din surf som vanligt. 

 • Ja, det går bra. Har du valt snabbare bredband men hellre vill byta till mer surf i mobilen, fyller du i dina uppgifter här. Du får en bekräftelse via mejl när bytet är klart.

 • Då kan du välja att uppgradera ditt mobilabonnemang till mer surf för samma pris.

  Har du högsta hastigheten på ditt mobilabonnemang också? Då får du istället rabatterat pris. Det betyder att vi erbjuder dig obegränsad surf till samma kostnad som mobilabonnemanget 70 GB surf. Eller om du hellre vill ha bredbandet 1000 Mbit/s till priset av 500 Mbit/s.

  Dessutom ingår alltid Surfgaranti när du blir kombokund.

 • Då kan du välja att uppgradera ditt bredband till en snabbare hastighet för samma pris.

  Har du högsta hastigheten på ditt bredband också? Då får du istället rabatterat pris. Det betyder att vi erbjuder dig obegränsad surf till samma kostnad som mobilabonnemanget 70 GB surf. Eller om du hellre vill ha bredbandet 1000 Mbit/s till priset av 500 Mbit/s.

  Dessutom ingår alltid Surfgaranti när du blir kombokund.

 • Det stämmer. Har du Telenor Familj kan alla streama tv via appen Telenor Stream utan att någon surf dras från mobilabonnemanget. Det viktiga är att både bredbandet och mobilabonnemanget står på samma personnummer. Den fria surfen gäller inom Sverige och resten av EU.

 • Ja, men bara så länge du befinner dig inom EU/EES. 

 • Det går jättebra. Det enda som krävs är att du har bredband och mobilabonnemang hos oss och att båda står på samma personnummer. Här tar du del av din uppgradering.

  Lägg till tv och vi bjuder dig på två uppgraderingar. Läs mer om erbjudandet här. 

 • Om du samlar mobil och bredband hos oss kan du ta del av Telenor Kombo, ett erbjudande där vi bjuder på antingen mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Det väljer du.

  Telenor Kombo gäller även om du samlar mobil, bredband och tv hos oss. I det fallet får du välja två av dessa tre uppgraderingar: mer surf i mobilen, snabbare bredband hemma eller fler tv-kanaler. Toppen, eller hur?