Har du både mobil och bredband hos oss? 

Då bjuder vi dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du även tv? Då bjuder vi dig på två kostnadsfria uppgraderingar.

  • Erbjudandet för en kostnadsfri uppgradering gäller så länge du har både mobilabonnemang och bredband hos oss. 
  • Erbjudandet för två kostnadsfria uppgraderingar gäller så länge du även har tv hos oss.

Obs: Komboerbjudandet gäller bara kunder med våra nya mobilabonnemang eller den äldre abonnemangsformen Telenor Frihet. Om du vill uppgradera ditt bredband måste du ha ett bredbandsabonnemang via fiber till ordinarie pris. Om du vill uppgradera till ett större kanalpaket måste du ha Tv Stor, Tv Flex eller Tv Bas.

* Obligatoriskt fält

Har du Telenor Kombo sedan tidigare eller vill du skaffa det för första gången?
Vilka tjänster från Telenor har du idag?
Välj din uppgradering
Välj dina två uppgraderingar
Vilket tv-paket har du idag?
Grattis! Ditt tv-paket kommer att uppgraderas till Tv Stor
Grattis! Du kommer att få rabatt på ditt nuvarande tv-paket
Grattis! Ditt tv-paket kommer att uppgraderas till Tv Flex. Du måste därför välja 8 st valbara tv-kanaler

Erbjudandet gäller dig som är privatkund och förutsätter och gäller så länge som du har både abonnemang för mobiltelefoni och fast bredband hos oss. Både abonnemangen behöver vara registrerade på samma personnummer. Ökad hastighet för fast bredband gäller endast fiberabonnemang. För annan uppkoppling erbjuds ökad mobilsurf.

Erbjudandet för en kostnadsfri uppgradering gäller så länge du har både mobilabonnemang och bredband hos oss. Erbjudandet för två kostnadsfria uppgraderingar gäller så länge du även har tv hos oss.

Jag är också medveten om att Telenor kommer att behandla min kund- och trafikdata på
de sätt och för de ändamål som framgår av Telenors integritetspolicy.

Behöver du hjälp att välja?

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

 

Snabbare bredband hemma

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 200 Mbit/s via fiber idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 500 Mbit/s. Snabbare bredband hemma utan att det kostar något extra. Vilken hastighet du kan få beror på vilka tekniska begränsningar vi har att leverera till din adress.

Större kanalpaket

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till ett större tv-paket. Har du till exempel Tv Flex idag uppgraderas du kostnadsfritt till Tv Stor. Fler kanaler och playtjänster utan att det kostar något extra.

Vanliga frågor