Har du både mobil och bredband hos oss? Välj din uppgradering här.

Har du samlat både bredband och mobilabonnemang hos oss bjuder vi dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå.

  • Välj om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma.
  • Erbjudandet gäller så länge du har både mobilabonnemang och bredband hos oss. 

Obs: Komboerbjudandet gäller bara kunder med våra nya mobilabonnemang eller den äldre abonnemangsformen Telenor Frihet. Om du vill uppgradera ditt bredband måste du ha ett bredbandsabonnemang till ordinarie pris. Du kan alltid välja alternativet att få mer surf till mobilen. 

* Obligatoriskt fält

Har du redan Telenor Kombo går det bra att ändra din uppgradering.

Erbjudandet gäller dig som är privatkund och förutsätter och gäller så länge som du har både abonnemang för mobiltelefoni och fast bredband hos oss. Både abonnemangen behöver vara registrerade på samma personnummer. Ökad hastighet för fast bredband gäller endast fiberabonnemang. För annan uppkoppling erbjuds ökad mobilsurf. 

 

Jag är också medveten om att Telenor kommer att behandla min kund- och trafikdata på
de sätt och för de ändamål som framgår av Telenors integritetspolicy.

Behöver du hjälp att välja?

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

 

Snabbare bredband hemma

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 100 Mbit/s idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 250 Mbit/s. Snabbare bredband hemma utan att det kostar något extra. Vilken hastighet du kan få beror på vilka tekniska begränsningar vi har att leverera till din adress.

Vanliga frågor