Har du mobil, bredband och tv hos oss? Välj dina uppgraderingar här.

Har du samlat mobilabonnemang, bredband och tv hos oss bjuder vi dig på två kostnadsfria uppgraderingar till nästa abonnemangsnivå.

  • Välj om du vill ha mer surf i mobilen och snabbare bredband hemma eller större kanalpaket.
  • Erbjudandet gäller så länge du har mobilabonnemang, bredband och tv hos oss. 

Obs: Komboerbjudandet gäller bara kunder med våra nya mobilabonnemang eller den äldre abonnemangsformen Telenor Frihet. Om du vill uppgradera ditt bredband måste du ha ett bredbandsabonnemang till ordinarie pris. Om du vill uppgradera till ett större kanalpaket måste du ha Tv Stor, Tv Flex eller Tv Bas.

* Obligatoriskt fält

Har du redan Telenor Kombo går det bra att ändra din uppgradering.

Erbjudandet gäller dig som är privatkund och förutsätter och gäller så länge som du har både abonnemang för mobiltelefoni och fast bredband hos oss. Både abonnemangen behöver vara registrerade på samma personnummer. Ökad hastighet för fast bredband gäller endast fiberabonnemang. För annan uppkoppling erbjuds ökad mobilsurf. 

 

Jag är också medveten om att Telenor kommer att behandla min kund- och trafikdata på
de sätt och för de ändamål som framgår av Telenors integritetspolicy.

Behöver du hjälp att välja?

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

 

Snabbare bredband hemma

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 100 Mbit/s idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 250 Mbit/s. Snabbare bredband hemma utan att det kostar något extra. Vilken hastighet du kan få beror på vilka tekniska begränsningar vi har att leverera till din adress.

Större kanalpaket

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till ett större tv-paket. Har du till exempel Tv Flex idag uppgraderas du kostnadsfritt till Tv Stor. Fler kanaler och playtjänster utan att det kostar något extra.

Vanliga frågor