Hemtelefoni via mobilnätet för 149 kr i månaden

Det kan ibland vara skönt att ha ett nummer till hela familjen. Att kunna lämna ifrån sig sin smartphone och samtidigt bli nådd om något händer. Oavsett om du är i vardagsrummet, stugan eller på båten. Så länge det finns täckning finns det hemtelefoni.

Obegränsade samtal inom hela Sverige utan bindningstid. Du väljer själv om du vill behålla ett befintligt hemnummer eller om du vill få ett nytt.

Du kan också lägga till mobilen Doro PhoneEasy 530x med bordsladdare och headset för 50 kr extra/månad i 24 månader.
(Total kostnad 199 kr/månad).

  • Fria samtal
  • Fast månadskostnad
  • Lättanvänd och tålig mobil

Vi erbjuder också hemtelefoni via bredband.

Fyll i formuläret för att beställa hemtelefoni via mobilnätet

Jag vill lägga till Doro Phoneeasy 530x för 50 kr extra/månad i 24 månader. Total kostnad 199 kr/månad.

Fullmakt för överflyttning av ditt nuvarande hemnummer

Jag ger härmed Telenor fullmakt att för min räkning överföra mitt nuvarande telefonnummer till Telenor från min nuvarande operatör. Telenor har därför mitt tillstånd att för min räkning säga upp avtalet med min nuvarande operatör, om det behövs för att porteringen skall kunna genomföras. Jag är medveten om och accepterar, att jag även efter porteringen kan behöva betala för eventuellt återstående avtalstid/bindningstid enligt avtalet med min nuvarande operatör. Denna fullmakt för nummerportering är giltig i 2 månader från och med datum för tecknande av avtal. Jag har också informerats om de övriga villkor som gäller för porteringen och som framgår av Beställningsvillkoren. Telenor Hemtelefon Fastpris levereras via mobiltelefonnätet. Tjänster som kräver en fast anslutning, såsom larmtjänster eller internetuppkoppling via telefonnätet kan sluta att fungera eller få förändrade villkor i samband med bytet till denna tjänst.

Jag har läst Telenors Allmänna villkor. Jag är också medveten om att Telenor kommer att behandla min kund- och trafikdata på de sätt och för de ändamål som framgår av Telenors integritetspolicy.

Vanliga frågor om hemtelefoni via mobilnätet