Jämför mobilabonnemang

Undrar du vad som är det bästa mobilabonnemanget för dig? Här hittar du abonnemang för alla. Jämför abonnemang så att du kan ringa, sms:a och surfa efter dina behov.

Telenorfamiljen tar en selfie på tågstationen.

Jämför och hitta det bästa mobilabonnemanget för dig


Det kan vara svårt att veta vilket som är det bästa mobilabonnemanget för just dig. Hos oss kan du enkelt byta surfmängd direkt i appen så det passar dig och dina behov. I tabellen nedanför kan du jämföra våra mobilabonnemang och se ungefär hur mycket surf du kan behöva. 

Streama favoritserien till halva priset

Hemmakvällarna är räddade! Köp Stream Stor eller Bas för halva priset och spara upp till 1 794 kr under ett år! Gäller dig som har eller köper ett valfritt abonnemang, hur bra?

Jämför mobilabonnemang med mobil

När man ska köpa ny mobil och nytt mobilabonnemang så vill man oftast jämföra vad som finns, och sedan välja det bästa alternativet för sig och sina behov. Jämför dina favoriter med abonnemang för att hitta rätt för just dig!

Samla familjen på ett telefonabonnemang

Betala mindre per person genom att samla flera i ett telefonabonnemang. Dela på surfen och ring fritt inom familjen i hela världen.

Kontantkort

Med kontantkort slipper du fakturan och väljer själv vilket belopp du vill ladda. Ring billigt till utlandet med Fastpris Hello.

Håll koll på din surf i appen

Kolla din surfmängd eller fördela den mellan fler användare i appen. Du kan också se dina fakturor och betalstatus.

Karta som visar täckningen för Telenors mobilabonnemang i Norrland 2019.

Täckning för 99,9% av Sveriges befolkning

 

Vi har ett rikstäckande 4G nät med hög kapacitet och hastighet. Under 2020 arbetar vi med att bygga ut och förstärka mobilnätet till 5G.

Alltid hos Telenor

 

Ingen bindningstid

Precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det. Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt. Därför har vi nu ingen bindningstid på våra nya abonnemang.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet? Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till>

Byt mobil när du vill

Omväxling förnöjer - vi vill att du ska kunna byta mobil när du känner för det. Efter 12 månader byter du dessutom utan extra kostnad. 

Läs mer om hur ett byte fungerar >

Bättre pris ju fler ni är

Är du i USA och vill ringa din sambo? Vill du ringa din dotter i Japan? Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.

Mer om Telenor Familj >

Samla mer, betala mindre

Samla mobil, bredband och tv hos oss och få rabatt! Ju fler abonnemang du samlar, desto mer rabatt får du.

Vanliga frågor och svar

 • Du byter abonnemang (surfmängd) enkelt i appen Mitt Telenor. Du kan också självklart kontakta oss på 020-222 222 eller komma in till någon av våra butiker så hjälper vi dig.

  Mer om att byta abonnemang

 • Med Telenor Familj kan du samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som hör till det abonnemanget. Allt samlas på en faktura och ju fler ni är, desto mer pengar sparar ni. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen!

  Så här funkar Telenor Familj

  • Det spelar ingen roll vilket abonnemang ni delar på, det kan vara allt mellan Obegränsat och 4 GB surf.
  • Du som vill starta er Telenor Familj kommer ha huvudabonnemanget och vara betalansvarig. Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till åtta användare.
  • Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

  Mer om Telenor Familj

   

 • Det ser du genom att logga in i Mitt Telenor. Där hittar du dina avtal. Mitt Telenor finns både här på webben och som app
 • Det enda du behöver göra för att aktivera ditt sim-kort är att stoppa in det i din mobil eller surfplatta.