Familjeabonnemang

När ni redan delar på allt, varför inte dela abonnemang.

Lägg till användare för 219 kr/månaden i 12 månader. Alla får varsitt nummer, ni delar på surfen och allt kommer på samma faktura. Smidigt!

Telenor Familj

Samla alla du kallar familj under ett och samma tak. Alla får ett eget nummer men delar på hela surfen. Väljer ni ett abonnemang med obegränsad surf, så surfar hela gänget obegränsat. Enkelt och billigt på samma gång. 

Bättre pris

Ju fler ni är desto billigare blir det per person

Ni kan vara upp till 8 personer som delar på surfen i ett av våra mobilabonnemang. Välj mellan 5 GB, 15 GB, 35 GB eller Obegränsat. Med Obegränsat surfar ni alla fritt inom Sverige och får ta med er 100 GB att dela på utomlands. 

Exempel: 
Användare 1 med Obegränsat: 569 kr/mån 
+ Användare 2: 219 kr/mån 
+ Användare 3: 219 kr/mån 
= 1007 kr/mån totalt

Dela surfen

Enkelt och smidigt, allt på en faktura

Slipp krångla med olika fakturor. Här får ni allt samlat på en enda. Du kan också hålla koll på tidigare och kommande fakturor direkt i appen Mitt Telenor. 

Där kan du som är huvudägare också enkelt fördela surfen mellan användarna. När du vill, hur ofta du vill. Har ni abonnemanget Obegränsat kan du fördela utlandssurfen på 100 GB mellan er.

Frihet för familjen

Ring fritt inom familjen i hela världen

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck. Det är en trygghet som du kan förlita dig på. En trygghet som ger er frihet att upptäcka världen, tillsammans eller på olika håll.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra. Det gäller inte heller för sms.

Så skaffar du Telenor Familj

Häng med! Vår steg för steg-guide visar hur du kommer igång.

Steg 1 är att välja abonnemang och huvudägare

Välj abonnemang

Välj huvudägare och ett abonnemang att dela på. Ett hett tips är att skaffa obegränsad surf, så surfar hela familjen så mycket de vill.

Steg 2 är att lägga till fler användare som är med och delar på surfen

Lägg till fler

Du lägger till fler användare samtidigt som du tecknar abonnemanget eller gör det senare - upp till 8 personer.

Steg 3 är att surfa lugnt och spara pengar

Håll koll i appen

Med appen Mitt Telenor kan du se alla fakturor och fördela surfen direkt i mobilen när du vill. Med Obegränsat behöver ni aldrig tänka på att surfen tar slut. 

 

Jag vill bli kund
Jag är redan kund

Lägg till användare

Chatta med oss! 

Har du frågor om mobiler, mobilabonnemang, bredband eller tv? Få hjälp online av våra experter.

Mån-fre: 09.30 - 20.00
Lör-sön: 09.30 - 18.00

Ser du inte chatten? Då är förmodligen våra experter i full fart för stunden och kan inte ta emot fler samtal. Vi gör allt vi kan för att vara tillbaka så snart som möjligt igen.

 

Mobilabonnemang för barn

Dags att skaffa ett mobilabonnemang till ditt barn? Hos oss kan du enkelt lägga till en familjemedlem på ditt befintliga abonnemang. Dela och håll koll på surfen enkelt via appen Mitt Telenor. Dessutom ringer ni fritt till varandra, i hela världen! Hur bra?

Koll på alla kostnader
Slipp överraskningar på mobilräkningen genom att spärra vissa tjänster. Du kan till exempel spärra surf och samtal i utlandet, samt spärra betalsamtal (telefonomröstningar och liknande) i samband med event som Melodifestivalen och välgörenhetsinsamlingar. För att spärra samtal eller surf loggar du in på Mitt Telenor och klickar på Inställningar.

Skapa en säker miljö för ditt barn online
Här kan du få tips om inställningar, säkerhet och hur du pratar med ditt barn om vad som händer och kan hända på nätet för att skapa en säker och trygg miljö för ditt barn online.

Så pratar du  med barn om nätet

Det är inte lätt att prata om livet på nätet. Hur börjar man? Hur involverad ska man vara? Här har vi tagit fram tips och verktyg för att hjälpa dig som viktig vuxen att få igång pratet.

Vanliga frågor

 • Med Telenor Familj kan du samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som hör till det abonnemanget. Allt samlas på en faktura och ju fler ni är, desto mer pengar sparar ni. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen!

  Så här funkar Telenor Familj

  • Det spelar ingen roll vilket abonnemang ni delar på. Det gäller alla, från lägsta surfmängden till Obegränsat.
  • Du som vill starta er Telenor Familj kommer ha huvudabonnemanget och vara betalansvarig. Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till sju ytterligare användare.
  • Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

  Mer om Telenor Familj

   

 • Nej, det behöver ni inte. En familj kan bestå av precis vilka du vill. Kanske barnen, grannen eller bästa kompisen? Huvudägaren får fakturan, sen kan ni själva lösa betalningen sinsemellan.

 • Du ser all information om ditt abonnemang i Mitt Telenor – antingen här på webben eller i appen.

   

 • Kolla först att du inte har bindningstid kvar hos din nuvarande operatör. Om du inte har det är det bara att beställa ditt abonnemang hos oss. Väljer du nytt nummer så behöver du säga upp ditt gamla abonnemang hos den tidigare operatören. Väljer du att flytta med ditt nummer så sägs det upp automatiskt. Det är vanligt med en månads uppsägningstid så då kan du välja att lägga nummerflytten 30 dagar fram för att slippa betala dubbelt.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatiskt och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten.

 • Det ser du genom att logga in i Mitt Telenor här på webben. Under sektionen Om ditt abonnemang står det i så fall att du kan ringa fritt inom familjen i hela världen, och du ser även alla användare i din familj.


  Det som gäller för Telenor Familj är att ni kan vara upp till åtta användare i samma abonnemang och ni ringer utan extra kostnad till varandra - oavsett var på jorden ni reser. Det gäller när ni är på resa i max 30 dagar. 

  Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.

 • Ska någon annan betala för ett mobilnummer inom din Telenor-familj? Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Bra att känna till: När du byter betalningsansvarig så följer alla avbetalningar och enheter som är kopplade till mobilnumret med.

 • Det gör du som äger abonnemanget genom att sätta surfgränser i Mitt Telenor

  Här förklarar vi mer detaljerat hur du gör.

 • Det gör du i Mitt Telenor, som finns både här på webben och som app.


  Allt om att byta surfmängd 

 • Så här funkar det: 

  Att surfa

  När du reser inom EU/EES  samt i Andorra, Malaysia, Montenegro, Myanmar (Burma), Schweiz, Serbien, Thailand, Turkiet och USA kan du använda och dela hela abonnemangets mobilsurf med familjen utan extra kostnad. Om du har ett abonnemang med obegränsad surf kan ni tillsammans surfa för 100 GB. Du fördelar era 100 GB mellan dina familjemedlemmar i Mitt Telenor här på webben eller i appen

  Att ringa

  Ni ringer fritt inom familjen i hela världen när ni allihop, eller någon av er, tillfälligt befinner sig på resande fot en period på mindre än 30 dagar i följd. 

  Om du vill använda en utlandstjänst, till exempel Surfpaket, behöver det köpas till för varje användare (det vill säga för varje Extra-sim). 

  Håll koll på inställningarna

  Om inställningen Spärr av trafik i utlandet är aktiverad för någon användare måste den som står som står som ägare av abonnemanget ändra det, annars kan användaren varken ringa, ta emot samtal, surfa eller skicka sms. Inställningen finns i Mitt Telenor, så logga in här på webben eller i appen

   

 • Du kan som förälder begränsa ditt barns tillgång till Internet. Det finns ett flertal sådana kostnadsfria filter där ”vuxet innehåll”, till exempel pornografi kan stängas av. De vanligaste filtren är:

  För iOS.

  För Android (Kräver en app - just den här är från Google själva).

  Mer information.

Förköpsinformation

Vi har sammanfattat allt som gäller för våra mobilabonnemang på en sida. Smidigt!

Till förköpsinformationen(öppnas i ny flik)