MiniFinder Atto håller koll på hunden och katten.

MiniFinder Atto är en gps-sändare för din hund eller katt. Den är liten som ett mynt och väger bara 38 gram. Det betyder att även de minsta djuren kan bära den. Dessutom är den helt vattentät.

Med Telenor Familj samlar du enkelt upp till åtta familjemedlemmar i samma abonnemang. Och nu kan du äntligen lägga till din fyrbenta vän i abonnemanget. 

Atto är så liten och lätt att även små hundar och katter kan bära den. Och batteritiden är långt över medel – 20 dagar i standby-läge, 4-10 dagar av normal användning och 3-4 dagar av konstant användning.

Smarta funktioner i Atto

Vattentät – Atto är IP67-certifierad. Det betyder att den är helt vattentät.

Lång batteritid – Hela 20 dagar i standby-läge, 4-10 dagar av normal användning och 3-4 dagar av konstant användning.

Varnar vid lågt batteri – När det är dags att ladda batteriet får du en pushnotis i din mobil.

Prata med djuret – Ring till din hund eller katt. Du kan till exempel be din kompis att komma hem.

Säker zon – Definiera en zon i appen, till exempel din tomt eller ditt kvarter. Om ditt husdjur går utanför zonen får du en varning.

Rörelselarm – Om du har aktiverat denna funktion får du en varning när ditt husdjur rör på sig.

Hastighetslarm – Ställ in en hastighetsgräns i appen. Om den överskrids får du en varning.

Mindre än en katts tass

Vissa djur är stora, vissa djur är små. Vissa tycker om att på äventyr gå. Även om din älskling är liten som få, MiniFinder Atto kan den ha ändå.

Vanliga frågor i samband med köp av MiniFinder Atto

 • Leveranstid: 3-5 arbetsdagar.
 • Lanseringserbjudande: Endast 99 kr/mån Priset inkluderar både abonnemang och gps-sändare (halsband köper du själv) och gäller med 24 månaders bindningstid.
 • Alltid fri frakt när du beställer på telenor.se.

Vanliga frågor.

 • När börjar jag betala för mitt abonnemang?

  Du betalar från och med den dagen du stoppar sim-kortet i enheten. Dagarna som är kvar den månaden samt dagarna för nästkommande månad hamnar på din första faktura.

 • Hur och när gäller ångerrätten?

  Om du gjort ett köp via webben, telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför butikslokal) har du 14 dagars ångerrätt. För att ångerrätten ska gälla måste förpackningen vara obruten och en tjänst får inte ha påbörjats. Ring 020-222 222 så hjälper vi dig.

  Som ny kund hos Telenor har du dock alltid möjlighet att prova abonnemang och täckning i 30 dagar. Läs mer om vår tjänst Telenor Try här.

 • Hur fungerar Telenor Familj?

  Har du abonnemangen Frihet med 20, 40, 60 eller Obegränsat GB surf fungerar Telenor Familj som ett huvudabonnemang. Till abonnemanget kan du lägga till användare. Varje användare har ett individuellt sim-kort och ett eget mobilnummer. Surfen som kommer med huvudabonnemanget delar ni på. Läs mer om vår familjelösning här.

  Är ditt problem löst?
  Tack för ditt svar!
 • Hur hanterar jag mina abonnemang?

  I Mitt Telenor-appen och på Mina sidor har du full kontroll på ditt abonnemang. Du kan bland annat se ditt saldo, dina fakturor, fördela och köpa mer surf. Vill du beställa ett nytt sim-kort, spärra ditt abonnemang eller din mobiltelefon gör du det via Mina sidor.

  Läs mer om vad du kan göra på respektive ställe här.

  Har du flera abonnemang hos oss? Ett tips är att koppla dem till ett och samma Mina sidor-konto. Då slipper du växla mellan olika konton.

Har vi inte lyckats svara på dina frågor? Ring oss på 0200-111901 så hjälper vi dig vidare. Vi har öppet 08.00-22.00 alla dagar.

Beställ MiniFinder Atto
Lanseringserbjudande: Endast 99 kr/mån

Priset inkluderar både abonnemang och gps-sändare (halsband köper du själv) och gäller med 24 månaders bindningstid. 

För att lägga till din hund behöver du vara kund hos oss och ha Telenor Frihet med minst 20 GB surf. Är du inte kund hos oss ännu? Skaffa Telenor Familj

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar. 

* Obligatoriskt fält

Jag har läst informationen om ångerrätt och godkänner Telenors Allmänna villkor, Särskilda villkor samt Prislista. Jag godkänner att min beställning medför betalningsskyldighet och att Telenor kommer göra en sedvanlig kreditkontroll.

Jag samtycker till att Telenor har rätt att använda mina personuppgifter enligt Telenors Allmänna villkor.