Kvinna använder sin iPhone Xs Max

Smart, snabb, snygg

I iPhone Xs Max sitter ett A12 Bionic-chip som gör underverk för snabbheten. Med den här mobilen går det undan, vad du än använder den till. Skärmen då? Vi snackar här om 6,5 tum och den mest hållbara skärm som har skådats. Sätt färg efter din smak: guld, silver eller rymdgrå.

iPhone Xs Max i färgen guld

Bästa. Kameran. Någonsin.

Med iPhone Xs Max tar du bilder på en helt annan nivå. Större sensor, bättre blixt, optisk bildstabilisering. Listan kan göras lång. Du kan ta superdetaljerade porträttbilder och komponera färgsprakande filmer. Den nya funktionen Smart HDR ger dig oanade möjligheter. Är det här rentav en kamera i nivå med proffsfotografernas? Ja, faktiskt.

  • Maxat minne

    Den som spar han har. Och med iPhone Xs Max är det inget problem. Minnet är på upp till 512 GB. Då får du plats med runt 200 000 bilder.

  • Magnifik skärm

    Apple har gjort det igen. En magnifik skärm med hdr och färgåtergivning i en helt egen klass. iPhone Xs Max har den största skärmen någonsin på en iPhone. 

  • Ett ögonkast bara

    iPhone Xs Max är en riktig ögontjänare. Ta en titt på mobilen och du loggar enkelt in i dina appar. Face ID har aldrig varit smartare och säkrare.

Batteri
Samtalstid Upp till 25 timmar
Storlek
Mått 157.5 x 77.4 x 7.7 mm
Vikt 208 gram
Skärm
Storlek 6.5 tum
Upplösning 2688 × 1242 pixlar
Skärmtyp Super Retina HD-skärm
Kamera
Fram 7 MP
Bak Dubbelkamera på 12 MP
Video Inspelning i 4K (24, 30 eller 60 bilder/s)
Chip/Processor
Chip/processor Apple A12 Bionic
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 12
Sim-kort Dubbla sim-kort (nano-sim och esim)
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 i enlighet med IEC-standard 60529