Köp en nästan ny mobil!

Väljer du en begagnad mobil sparar du både på miljön och dina pengar. Du får alltid en telefon i riktigt fint skick, reparerad och genomgången av en auktoriserad serviceverkstad och med ett års garanti. Våra återanvända telefoner är nästan precis som nya, men till ett begagnat pris. Och du - vi skickar alltid med certifikat och laddkabel!

 

Alltid i skick B+

Telenors återanvända telefoner har den höga klassificeringen B+. Detta innebär att telefonen är fullt funktionell, har minimalt med tunna repor på bak- och framsida och inga skador. Inget synligt på display på 30 cm avstånd.

 

Reko reparationer

Allt vi säljer på Telenor som är en återanvänd telefon är CE -märkt, dvs kommer från den europeiska marknaden, även de delar som din återanvända telefon eventuellt har reparerats med. Vi använder oss enbart av auktoriserade servicepartners!

Noggrannt kontrollerade

Alla telefoner som köps har gått igenom en noggrann säkerhetskontroll, all data har raderats och full funktionstestning och återställning är gjord på varje enhet. Detta säkras genom mjukvaran Phonecheck. I varje låda medföljer ett certifikat på att detta är gjort, samt en noggrann sammanställning på exakt vad som gjorts finns tillgänglig med en QR kod på ditt certifikat. Även en anpassad kabel medföljer i paketet.

Våra nästan nya mobiltelefoner

Skaffa en begagnad och återanvänd mobiltelefon tillsammans med våra nya, säkra abonnemang och 1 års garanti.

Nytt liv i din mobil

När våra kunder uppgraderar till en ny mobil, återanvänder vi hela 97% av de mobiler som lämnas in till oss. 

Mer begagnat

Tillsammans med vår partner Renewed, kan vi nu erbjuda dig ännu fler begagnade mobiler. Vi kallar det Återvinsten. 

Sälj mobilen

Har du en mobiltelefon du inte använder längre? Med Sälj mobilen omvandlas den till pengar istället och får nytt liv. Bra för miljön och plånboken.

Dags för första mobilen?

Här hittar du tips om inställningar, säkerhet och skärmtid för att skapa en säker och trygg miljö för dina barn på nätet.