Köp en nästan ny mobil

Vi ger alla begagnade telefoner ett nytt liv. Skaffa en helt återställd och renoverad mobil som känns precis som en ny, men där priset känns som från igår. Alltid 1 års garanti.

 

En man tar ut sin nästan nya mobil ur boxen.

Du väljer skick

Telenors återanvända telefoner finns i flera olika skick, från okej till nyskick. Vad du kan förvänta dig av respektive skick, kan du läsa om ner på sidan. Oavsett vilket du väljer, får du alltid ett års garanti.

 

Reko reparationer

Allt vi säljer på Telenor som är en återanvänd telefon är CE -märkt, dvs kommer från den europeiska marknaden, även de delar som din återanvända telefon eventuellt har reparerats med. Vi använder oss enbart av auktoriserade servicepartners!

Noggrann kontroll

Alla telefoner som köps har gått igenom en noggrann säkerhetskontroll, all data har raderats och full funktionstestning och återställning är gjord på varje enhet. Detta säkras genom mjukvaran Phonecheck. I varje låda medföljer ett certifikat på att detta är gjort, samt en noggrann sammanställning på exakt vad som gjorts finns tillgänglig med en QR kod på ditt certifikat. Även en anpassad kabel medföljer i paketet.

Telenor Change

När du faktiskt är värd en ny eller nästan ny telefon. Hos oss kan du uppgradera mobilen utan extra kostnad varje eller vartannat år. Självklart återanvänder vi din gamla.

Våra nästan nya mobiltelefoner

Din begagnade telefon köps via Telenor men skickas till dig från vår samarbetspartner Renewed.

Begagnade mobiler – Nästan som nya

För att minska vår miljöpåverkan måste antalet använda mobiltelefoner som ligger i våra byrålådor också minska. De nästan nya mobiler vi säljer genomgår en noggrann process för att säkerställa kvalitet och säkerhet. Städningen uppfyller alla internationella datarensningskrav för en komplett säkerhet. Vad du kan förvänta dig av respektive skick, ser du här: 

Nyskick: En produkt som nästan inte har några tecken på användning. Har en batterikapacitet på 90-100% och samma funktionalitet som om du köper en fabriksny produkt.

Utmärkt skick: En produkt i mycket bra skick och hög med standard. Skärmen och ramen kan ha enstaka mindre repor men inte tydliga märken. Skärmen och ramen är dock fria från sprickor och har en batterikapacitet på 80-100 %. Samma funktionalitet som om du köper en fabriksny produkt.

Bra skick: En fin produkt med några tecken av användning. Skärmen och ramen kan ha mindre repor och märken. Är dock fri från sprickor och har en batterikapacitet på 80-100 %.Samma funktionalitet som om du köper en fabriksny produkt.

Okej skick: En produkt med tydliga tecken av användning. Skärmen är ock fri från sprickor och har en batterikapacitet på 80-100% procent. Samma funktionalitet som om du köper en fabriksny produkt.

Begagnad iPhone och Samsung

Allt fler kunder vill göra medvetna val och därför erbjuder Telenor återanvända mobiltelefoner som säljs med abonnemang. Du erbjuds begagnade mobiler från flera kända varumärken, bland annat Apple och Samsung, men också fler varumärken, standarder och priser. Det innebär att det finns en mobiltelefon att köpa oavsett preferenser och önskemål.

Köp en nästan ny mobil online eller i butik

Förutom att köpa en nästan ny mobil online kan du komma in till någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, Lund, Örebro eller Norrköping för att kolla in vårt sortiment av begagnade mobiler.

Nytt liv i din mobil

När våra kunder uppgraderar till en ny mobil, återanvänder vi hela 97% av de mobiler som lämnas in till oss. 

Mer begagnat

Tillsammans med vår partner Renewed, kan vi nu erbjuda dig ännu fler begagnade mobiler. Vi kallar det Återvinsten. 

Sälj mobilen

Har du en mobiltelefon du inte använder längre? Med Sälj mobilen omvandlas den till pengar istället och får nytt liv. Bra för miljön och plånboken.