Låt kreativiteten flöda

Samsung Galaxy Note9 är mobilen för dig som har höga krav på prestanda. Med S Pen uttrycker du dig som du vill och tar vara på snabba idéer. Du gör anteckningar direkt på skärmen utan att öppna mobilen, ritar och klipper ut det som fångar ditt intresse. Eller så använder du pennan som fjärrkontroll till mobilen. På den superskarpa skärmen kan du använda flera funktioner eller appar samtidigt, med hög kontrast och klarhet. Effektivt, helt enkelt.

Fångar minsta rörelse

Morgon eller kväll – med den testvinnande kameran behöver du inte tänka på det längre. Kameran anpassar sig nämligen efter ljuset och tar knivskarpa bilder oavsett om ljuset är starkt eller svagt. Om du dessutom filmar med Super Slow-mo-läget kan du fånga fantastiska detaljer som du inte skulle se med blotta ögat. Och vem kan säga nej till att skapa en emoji-version av sig själv? Inte vi i alla fall.

  • Ett batteri som håller

    Till och med Note9 måste laddas ibland. Dock inte lika ofta, för batterikapaciteten har ökat med 21%. Snabbt går det också att ladda.

  • Vattentålig

    Lugn, om Note9 får ett ofrivilligt bad så gör det inget. Den klarar sig fint ner till 1,5 meters djup. Dessutom är den dammtålig.

  • Snabbare processor

    En rejält uppspeedad processor som hanterar fler och tyngre filer snabbare. Dessutom får du hela 8 GB RAM när du köper Note9 med 512 GB. En extra kraftfull mobil helt enkelt.

Batteri
Kapacitet 4000 mAh
Storlek
Mått 162 x 76,4 x 8,8 mm
Vikt 205 gram
Skärm
Storlek 6.4 tum
Upplösning 2960 x 1440 pixlar
Skärmtyp QHD Super AMOLED
Kamera
Fram 8 MP
Bak 12 MP + 12 MP
Video bak 4K
Chip/Processor
Chipset Exynos 9810 2,7GHz+1,7Ghz
Processor OCTA-CORE (2.7GHz + 1.7GHz)
Minne
RAM-minne 6 GB / 8 GB
Minneskort 128 GB / 512 GB + microSD-kort upp till 512 GB (ingår ej)
Övrigt
Operativsystem ANDROID 8.1 (OREO)
GPS Ja, A-GPS
Sim-kort Nano-sim - single/dual sim
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, till 1.5 m djup enligt IP68