Samsung Galaxy Note10

Flytta gränserna

Med Galaxy Note10 kan du högprestera och flytta gränserna för vad som är förväntat. Släpp lös din kreativitet på en skärm som täcker 95 procent av ytan. Se Note10 som ett verktyg för både arbete och underhållning. Du får allt i ett - PC, spelkonsol, anteckningsblock och redigeringsverktyg för både bilder och video.

Samsung Galaxy Note10

Proffsklass på bilderna

En kamera som ger dig stora kreativa möjligheter. Note10 har en trippelkamera som ger dig möjlighet till bilder och video i högsta klass. Dessutom med en bildstabilisator och möjligheten att filma med så kallad bokeh-effekt. För att skapa fokus på det som är viktigt i bilden. Med vidvinkelkameran kan du fånga 123 grader av synfältet, vilket är lika mycket som ditt öga.

 • Note10 har ett batteri du kan lita på

  Kraftfullt 24-timmarsbatteri

  Med Note10 behöver du inte oroa dig över batteritid. Batteriet är strömsnålt och ger mer tid för arbete och skapande i hela 24 timmar.

 • Skissa och anteckna med S Pen

  Jobba snabbt med S Pen

  Utan att behöva låsa upp Note10 kan du enkelt skissa och göra detaljerade teckningar med S Pen. Använd den som fjärrkontroll för kameran eller för att styra presentationer.

 • En mobil som tål

  Känn dig säker

  Note10 är både vatten- och dammtålig enligt IP68. Dessutom skyddar Samsung Knox ditt innehåll med både fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning.

Batteri
Kapacitet 3500 mAh
Storlek
Mått 151 x 72 x 7.9 mm
Skärm
Storlek 6.3 tum
Upplösning 2280 x 1080
Skärmtyp Dynamic AMOLED
Kamera
Fram 10 MP (F2.2 DP AF)
Bak 12 MP (F1.5/F2.4 OIS DP AF) + 12 MP zoom + 16 MP ultra-wide
Chip/Processor
Processor Octa-Core
Minne
RAM-minne 8 GB
ROM-minne 256 GB
Övrigt
Operativsystem Android PIE
Trådlös laddning Ja
Snabbladdning Ja
Vattentålig Ja enligt IP68
Sim-kort Dual SIM