Kameran som berättar mer

Galaxy S9 kan ta knivskarpa bilder, även i mörker. Och filma med 960 bilder i sekunden. Med tanke på att en bild säger mer än tusen ord, kan denna mobil alltså säga väldigt mycket. För bilder är ju vårt viktigaste sätt att kommunicera idag. Ju bättre bilder, desto bättre berättelser. Därför har Samsung satsat stort på kameran i sin nya mobil. De har faktiskt gjort om den från grunden. Resultatet påminner om det mänskliga ögat. Fast bättre.

Högtalare som faktiskt är bra

Det är kul att lyssna på musik med bra ljud. Nu kan du göra det utan att släpa med dig högtalare. De inbyggda stereohögtalarna i Galaxy S9 är utvecklade tillsammans med AKG. Dessutom ingår ett headset som är kalibrerat av AKG. Bra ljud överallt.

  • Inget ljus är för svagt

    För mörkt? Det uttrycket finns snart inte längre. Kameran i Galaxy S9 anpassar sig efter ljuset så att du kan ta skarpa bilder, även när det är mörkt. Alltså riktigt mörkt.

  • Super slow motion

    Galaxy S9 tar slow motion till en ny nivå. Du kan filma med 960 bilder per sekund och upptäcka detaljerna som ögat missar.

  • DU kan vara en emoji!

    Med Galaxy S9 kan du förvandla dig själv till en emoji. Det är busenkelt: ta ett foto av dig själv och skapa sedan en helt unik, personlig emoji. Lägg till lite animerade effekter och succén är ett faktum.

Batteri
Kapacitet 3000 mAh
Storlek
Mått 147.7 x 68.7 x 8.5 mm
Vikt 163 gram
Skärm
Storlek 5.8 tum
Upplösning 2960 x 1440
Skärmtyp QHD sAMOLED
Kamera
Fram 8 MP
Bak 12 MP + 12 MP
Chip/Processor
Chipset Exynos 9810 Octa
Processor Octa-Core 2.7GHz + 1.95GHz
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort 64 GB + microSD-kort upp till 400 GB. (Ingår ej)
Övrigt
Operativsystem ANDROID 8 (OREO)
GPS Ja
Sim-kort Nano-sim, plats för dubbla simkort
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Vattentålig enligt IP68