Mobilen för riktigt tuffa tag

 • 13 MP
 • IP68
 • 5.0 tum

Det här är telefonen för dig som har en aktiv livsstil och behöver en smartphone som klarar av svåra förhållanden, oavsett om det är i skidbacken, i skogen eller på segelturen. Ett stöttåligt hölje i kombination med en stor HD-skärm med extra tålighet och du har en robust telefon i ditt sällskap.

En uthållig följeslagare

Det stora batteriet ger dig lång användningstid. För att klara av riktigt långa utomhusvistelser, utan möjligheter att ladda, är batteriet på 2 800 mAh dessutom utbytbart. Med ett nyladdat batteri i telefonen håller du igång ett tag till.

 • Enhandsgrepp

  Här får du en greppvänlig mobil som är lätt att hålla med en hand. Skärmen har till och med ökad känslighet, så kallad Glove mode, vilket gör att den fungerar alldeles utmärkt om du har handskar på, eller blöta fingrar.
 • Klarar tuffa förhållanden

  Varma och kalla miljöer, eller varför inte ett bad på 1,5 meters djup. IP68-klassningen gör denna smarthpone både damm- och vattentålig och du kan använda den, oavsett väder och vind.
 • Okomplicerat med knapp

  Det här är telefonen för dig som föredrar fysiska knappar. Du kan dessutom anpassa den fysiska knappen på sidan av mobilen efter olika behov, exempelvis för snabb åtkomst till dina favoritappar.
Batteri
Kapacitet 2800 mAh
Samtalstid -
Storlek
Mått 146.2 x 73.3 x 9.7 mm
Vikt 172 gram
Skärm
Storlek 5,0 tum
Upplösning 1280 x 720 pixlar
Skärmtyp HD TFT
Kamera
Fram 5 MP FF (F2.2)
Bak 13 MP AF (F1.9)
Video bak 1080p@30fps
Chip/Processor
Chipset -
Processor Quad-core 1.4 GHz
Minne
RAM-minne 2.0 GB
Minneskort Ja, Micro-SD upp till 256 GB
Övrigt
Operativsystem Android OS, v 7.0 (Nougat)
GPS Ja
Sim-kort Micro-sim
Trådlös laddning Nej
Vattentålig Ja, IP68