Sony Xperia XZ Premium i svart

En helt ny bild av verkligheten

En blick på skärmen blir en resa in i framtiden. Du blir först i världen med en 4K HDR-display i mobilen, och kontrasten och skärpan är otrolig. Tekniken är densamma som används för Sonys Bravia-TV, så du kan räkna med oslagbart klara och intensiva färgupplevelser när du tittar på bilder eller video.

Sony Xperia XZ Premium som fotar en blå ros

Fångar alla spontana ögonblick

Sony Xperia XZ Premium låter dig inte missa någonting. Den avancerade kameran fångar fler detaljer än det mänskliga ögat hinner se, och den börjar fota redan innan du tryckt på knappen. För grymma effekter använder du super slow motion-funktionen och kan skapa dramatiska videoklipp.

  • Klarar ett dopp

    Detaljer som ösregn eller en oväntad knuff ner i poolen stör inte dig. Eller i alla fall inte din mobil. Sony Xperia XZ Premium är vattentålig ner till 1,5 meters djup, så du pratar vidare som om ingenting hänt.
  • Kristallklart ljud

    Ljudupplevelsen är den överlägset bästa hittills hos en Sony-mobil. Det högupplösta ljudet fångar alla detaljer i inspelningarna och får dig att känna att du sitter i studion.
  • Kraftfull och snabb

    Sonys avancerade processor ger dig möjlighet att vara precis så otålig som du vill. Med kraftfullare processorenhet än föregående modeller är den supersnabb när det gäller att ladda bilder, strömma videor eller spela spel.

Batteri
Kapacitet 3230 mAh
Samtalstid -
Storlek
Mått 156 x 77 x 7,9 mm
Vikt 191 g
Skärm
Storlek 5,5 tum
Upplösning 3840 x 2160 pixlar
Skärmtyp TRILUMINOS Display™
Kamera
Fram 13 MP
Bak 19 MP
Video fram 2160p@30fps
Video bak 720p@960fps
Chip/Processor
Chipset Qualcomm® Snapdragon™ 835
Processor Octa-core (4x2,45 GHz Kryo & 4x1,9 GHz Kryo)
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort -
Övrigt
Operativsystem Android 7.1
GPS Ja
Sim-kort Nano-sim
Trådlös laddning Nej
Vattentålig Ja