Bäst i test

Sony Xperia XZ3 har inte bara tagit ett stort kliv framåt från sin föregångare, utan också utnämnts till mobilen med bäst display bland världens ledande smartphones. Det gör Xperia XZ3 till det självklara valet för dig som sätter skärmen främst. Du får bäst skärpa, bäst kontrast och bäst ljusstyrka. För att inte tala om de mest naturtrogna färgerna.

Sony Xperia ZX3 har bäst display enligt Strategy Analytics

Se mer. Hör mer. Känn mer.

Sony Xperia XZ3 kommer med en 6 tums superskarp oled-skärm som passar perfekt till att se på film och serier. Med samma teknologi som i tv-apparater blir upplevelsen något utöver det vanliga. Kombinera det med högupplöst ljud, automatisk hörlursoptimering och batteri som håller ännu längre, så har du en mobil som ger dig underhållning i timtal.

Sony Xperia XZ3 i silver med oled-skärm
 • Sony Xperia XZ3 har funktionen Side Sense

  Smartare med AI

  Bli snabbare med artificiell intelligens och Sonys AI i Xperia - Side Sense. Dubbeltryck någonstans på sidan av din Xperia XZ3, så förutser och visar den vilka appar du kan vilja använda härnäst.

 • Swedroid rekommenderar Sony Xperia XZ3

  Utmärkt betyg

  En mobil med fantastisk skärm som man genast känner sig hemma i. Det är några av de saker som gör att Swedroid rekommenderar Sony Xperia XZ3 och ger den näst högsta betyg.

 • Sony Xperia XZ3 har 19 MP kamera

  Fånga ögonblicket

  Vi vet hur fort ett ögonblick kan vara förbi. Fånga det spontana, ett leende eller en rörelse, med hjälp av funktionen Smart Launch. Fotoläget öppnas direkt när du håller telefonen i horisontellt läge.

Batteri
Kapacitet 3330 mAh
Storlek
Mått 158 x 73 x 9,9 mm
Vikt 193 gram
Skärm
Storlek 6,0 tum
Upplösning 2880 x 1440
Skärmtyp Oled qhd+ hdr-display
Kamera
Fram 13 MP
Bak 19 MP Motion Eye-kamera
Video bak 4K HDR
Processor
Processor Qualcomm Snapdragon 845
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort 64 GB + microSDXC (upp till 512 GB)
Övrigt
Operativsystem Android 9 Pie
GPS Ja
Sim-kort Dubbla nano-sim
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja (IP65/68)