Jämför Xiaomi Mi 10T Pro, Mi 10T och Mi 10T Lite

Byt mobil när du vill

Byt mobil när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning byta till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan byta ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Uppläggningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en ny mobil på delbetalning. Handlar du på webben får du fri uppläggningsuppgift (ord. pris 250 kr).

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

Xiaomi Mi 10T Pro

Med kameran på 108 MP och video i 8K finns inget du inte längre kan fånga på bild. Lägg till en av de bästa skärmarna på marknaden och en riktigt snabb processor, så har du en grym följeslagare varje dag.

Xiaomi Mi 10T

En mobil för alla lägen. Oavsett om du vill kolla på film eller spela spel blir upplevelsen lika maffig. Batteriet låter dig hålla igång hela dagen och det går snabbt som vinden att växla mellan appar.

Mi 10T Lite

Lång slutartid och grymma selfies får du med Lites kamera på 64 MP, och du fotar familj och vänner i proffskvalitet. Den snabba Snapdragon-processorn gör att det går undan och mobilen laddar du supersnabbt.

 

Varför välja Telenor?

 

Surfa som hemma i Frankrike till exempel

Ta med surfen till 41 länder

Med våra mobilabonnemang är det lätt att surfa i USA, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Schweiz. Fantastiskt tycker vi.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Ingen bindningstid

Nu har vi ingen bindningstid på våra nya mobilabonnemang. För precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det. Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt.