Ingen uppläggningsavgift - Köp online, spara 250 kr

4G-routrar

Ska du till fritidshuset och vill ha ett snabbt och stabilt mobilt bredband att koppla upp dig mot som ett wifi? Då är en 4G-router för mobilt bredband helt perfekt. Koppla upp dig och surfa med ditt mobila bredband helt trådlöst var du än befinner dig. Du kan ansluta alla enheter såsom dina mobiltelefoner, surfplattor, laptops med mera till din router helt trådlöst och surfa i vårt snabba och stabila 4G-nät.

Erbjudande! Obegränsat mobilt bredband för endast 399 kr/mån i 24 månader.

Jobba vart du vill ifrån med mobilt bredband

   

Visar 2 av 2 routrar

Hjälp att handla? Ring 0200-111 901

Router till fast bredband

Skaffar du bredband via fiber hos oss så ingår Telenor wifi-router i4882 (värde 2 500 kr) utan extra kostnad så länge du är bredbandskund hos oss.

Allt om routrar

Nyfiken på hur routrar fungerar och tips på vilken du ska välja? Vi reder ut sakerna åt dig här.

Mer om mobilt bredband

Vill du veta mer om vad surfen räcker till och vilket mobilt bredband som passar dig bäst?

Huawei-router 4G
Välj mellan två bra routrar från Huawei som du kan koppla upp dig mot 4G med. Vilken 4G-router som passar dig bäst beror på vad du ska använda den till. Huawei e5785 är lite mindre och passar perfekt om du är på språng. Huawei B535 är bra för dig som använder din router mestadels i hemmet, men fungerar naturligtvis att ta med sig till stugan eller fritidshuset också.

Mobilt bredband med router
När du väljer en router för mobilt bredband så är det en router med simkort. Du kan ta med dig ditt bredband var du vill och koppla din router mot 4G. Köp en router som passar dig och dina behov bäst. Ta en titt på routerns mått beroende på om du vill ha en mer portabel eller om du ska ha den som uppkoppling hemma.