{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Hjälp att handla? Ring 0200-11 41 15 vardagar kl 8-18 och helger kl 10-17.

 • Båda använder en router, hos oss är det 4G-routern Huawei B535. Men det finns två stora skillnader:

  • Mobilt bredband är något du kan ta med dig på resande fot, exempelvis i husbilen eller när du åker ut på landet.
  • Bredband via mobilnätet är en fast tjänst där en extern antenn oftast också sätts upp på fasaden för att förstärka signalerna från mobilmasten till routern. När du söker på din adress kommer vi att se om täckningen är tillräckligt bra eller om du behöver en extern antenn till just din adress. Du kan även lägga till en extern antenn ändå eftersom din surfupplevelse alltid blir bättre då, särskilt om du har tjocka utomhusväggar eller energifönster. Bredband via mobilnätet ska ses som ett alternativ till bredband via fiber eller bredband via telejacket/DSL.
 • Vår samarbetspartner Smartify tar hand om installationen. När du gjort din beställning kommer du till ett formulär som skickas direkt till dem. De hör av sig inom sju dagar och bokar en installation. Kontakta Smartify på 077-446 60 60 eller hej@smartify.se om du har några frågor om installationen.

  Priset på 1 295 kr är ett engångsbelopp, inklusive RUT-avdrag, och faktureras av Smartify. Beställer du installationen via dem ger vi dig dessutom 1 197 kr (3 mån x 399 kr) i rabatt på abonnemanget, vilket innebär att den egentliga kostnaden – om du kan få RUT-avdrag – endast blir 98 kr!

  Smartify tar hand om ansökan om RUT-avdrag. Se om du uppfyller kraven för att få RUT-avdrag här på Skatteverkets sajt. Obs: Om du inte kan få RUT-avdrag är kostnaden för installationen 2 355 kr istället för 1 295 kr.

 • Om du vill ha bästa möjliga täckning rekommenderar vi att vår samarbetspartner Smartify kommer hem till dig och sätter upp antennen. Med RUT-avdrag plus vår rabatt blir totalsumman bara 98 kr för själva installationen. Vill du ändå sätta upp antennen själv – se till att skriva ner vilken riktning (mäts i grader) som ger bäst täckning. Detta ser du när du gör ett adressök på den här sidan.

  Tänk på att du måste äga huset, eller ha ägarens tillstånd, innan du sätter upp en utomhusantenn på husfasaden.

   

Anslutningar

Anslutning för extern antenn Ja
Antal portar 4
Dual Band-teknologi Ja
Gränssnitt Wifi
Trådlös wifi-standard 802.11a/b/g/n/ac

Batteri

Batteridriven Nej
Batterikapacitet
Batteritid

Mått

Bredd 219 mm
Djup 25.6 mm
Höjd 138 mm
Vikt 325 gram

Prestanda

4G-överföringshastighet Upp till 300/100 Mbit/s
Wifi-överföringshastighet Upp till 1167 Mbit/s

4G-routern Huawei B535 passar i hemmet

Kraftfull router för hemmet

Med B535 kan du få supersnabbt trådlöst internet i ditt hem så att hela familjen kan streama, spela spel eller lyssna på musik. Bara sätt i sim-kortet med surfmängden från ditt mobila bredband så är du igång. B535 passar bra för dig som letar efter en stabilare lösning på samma plats, till exempel i din bostad eller sommarstuga, då den är en så kallad bordsrouter som du kopplar in i eluttaget.

På baksidan av routern hittar du fyra portar

Leverans på alla fronter

Med B535 får du allt du vill ha från en router – dubbelkärnigt chip som levererar maximal nedladdningshastighet och dubbla Wi-Fi-band på 2,4 GHz och 5 GHz som ger bästa signal utan att du manuellt måste välja. På baksidan av routern hittar du hela 4 Gigabit Ethernet-portar.

Extern antenn till bredband via mobilnätet.

Extern antenn redo för 5G

Lägg till antennen Poynting XPOL-2-5G och få en fantastisk prestanda över både 4G-nätet och det kommande 5G-nätet. Antennen sätts upp ute på husfasaden. Den har en 2 x 2 mimo-antenn och klarar av de tuffaste väderförhållandena. En 5 meter lång kabel som förstärker signalerna i upp till 11 dB ingår.