Apple Watch Series 4
med 4G

Apple Watch Series 4

Håll dig uppkopplad. Håll dig i rörelse. Med Apple Watch.

Från ett av världens starkaste varumärken kommer smartwatchen som förändrar din vardag - Apple Watch. Series 4 är den senaste generationen och kännetecknas av större skärm och kraftfullare batteri. Vill du använda klockan utan mobilen i närheten kan du köpa och aktivera vår tjänst Mobiluppkoppling klocka som fungerar med hjälp av tekniken e-sim.

Välkomna fjärde generationens Apple Watch

Nu har Apple inte bara förbättrat, utan även förvandlat, senaste versionen. Större skärm, kraftfullare, och med ett batteri som håller längre.

Ny design och större skärm

Apple har konstruerat om sin klocka och den kommer med en helt ny design. Större skärm, med 30 procent större visningsyta. Gränssnittet har gjorts om för att utnyttja hela skärmens yta, vilket gör att urtavlan kan visa upp till åtta komplikationer.

Fokus på hälsa och träning

Med nya Apple Watch har du tillgång till stegfrekvens, tempokontroll och nya träningspass. Se till att utmana dina vänner i tävlingar eller få personlig coaching, direkt i din klocka. Det finns även en förutseende hälsomätare, som skickar notiser om din puls är för låg eller hög.

Full frihet med uppkoppling

Med hjälp av e-sim i klockan kan du svara i telefon när du joggar, prata med kompisen via walkie-talkie eller streama Apple Music, allt från din handled. Du behöver alltså inte ta med telefonen utan kan sköta allt direkt med din Apple Watch Series 4.