Hjälp att handla? Ring 0200-114 115.

 • Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och messa till och från klockan. Läs mer om tjänsten

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätten

  Prylar

  På spelkonsoler, spel, hörlurar, högtalare och andra varor i vår prylshop, har du 14 dagars ångerrätt. 

Anslutning

Bluetooth Ja
GPS Ja
Wifi Ja

Batteri

Batterikapacitet 306 mAh
Batteritid 24 tim
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Falldetektering Ja
Mäter blodsyremättnad Ja
Pulsmätare Ja
Sim-kort E-sim
SOS-anrop Ja
Sömnaktivitet Ja
Träningsprogram Ja
Vattentålighet IP68

Internt

Chip Qualcomm 5100, Cortex M33 hjälpprocessor
Internminne 32 GB
Operativsystem Android Wear OS 4
RAM 2 GB

Kompatibilitet

Fungerar tillsammans med Android 9 eller senare

Ljud

Högtalare Ja
Mikrofon Ja

Mått

Diameter 41 mm

Produkt

Märke Google Pixel
Produktserie Pixel Watch 2

Skärm

Skärmtyp AMOLED
Upplösning 384x384

Baksidan av en Pixel Watch 2 med grönt ljus.

En lättare, mer avancerad design

Ett lätt hölje av 100 % återvunnet aluminium gör klockan ännu bekvämare. Välj mellan en rad urtavlor, anpassa den sedan så den matchar din stil och du får den information du behöver i snabböversikten.

En kvinna stretchar med en Pixel Watch 2 på handleden.

Få en översikt över din träning

Välj den information som är viktigast för dig, exempelvis tempo, pulszoner och Active Zone Minutes, och se allt på ett ställe i realtid. Med pulszonträning kan du registrera tiden du tillbringar i varje zon, vilket hjälper dig att optimera och styra din träning. Du får en avisering när du går från en zon till en annan. Ställ in ett tempomål när du springer och få feedback i realtid – hur nära du är, motiverande visuella indikatorer och aviseringar om milstolpar. Så att du kan hålla dig på rätt spår.

Hantera ditt liv även på språng

Få saker gjorda direkt från klockan. Se, svara på och radera händelser och meddelanden i Kalender och Gmail. Med YouTube Music kan du lyssna på dina favoritlåtar och poddar var du än är direkt från klockan. Och du kan lyssna på dina spellistor som slinga.