Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2 hos Telenor

Här är smartklockan som både är en stilren accessoar och din träningspartner. En klocka som tål att tränas med, som klarar av väder och vind. Samtidigt håller den koll på din hälsa som till exempel stressnivåer och kvaliten på din sömn.

 

Din nya träningskompis

Vare sig du vill få mer information om din träning eller om dagliga aktiviteter så som antal steg som du tagit, så har du dem direkt på armen i din Galaxy Watch Active2. På klockan finns sju träningsformer att välja mellan, bland annat simning och löpning. Det går även att lägga till andra träningsformer manuellt. Bara att tuta och köra alltså! Och sedan har du dessutom en coach direkt i smartklockan som peppar och ger tips när du tränar.

Träning i all ära, men hälsa innefattar mycket mer. Galaxy Watch Active2 hjälper till att hålla koll på din hjärtfrekvens. Några andra fördelar med klockan är att du kan följa dina stressnivåer och sömnkvaliten. Med den inbyggda pulsmätaren kan Active2 känna av din stressnivå och föreslå en ”Breath Session”.


Rätt utseende på din Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2 passar även som en stilren accessoar, perfekt för dig med ett aktivt liv. Välj mellan flera olika armband, färger och urtavlor. Vad sägs om en svart eller guldig boett i rostfritt stål, och sedan ett snyggt läderarmband till det i svart eller beige? Allt för att du ska få smartklockan som passar dig bäst stilmässigt. Inte nog med det, urtavlan är ju en del av din outfit. Därför kan du ta en bild av dagens outfit, och då kan din Galaxy Watch Active2 skapa en matchande urtavla. Hur bra?

 

40- eller 44-millimeters urtavla?

När vi ändå snackar om utseende på smartklockan, så vill du ju även ha rätt storlek på urtavlan. Inte bara för att den ska passa din stil, utan för att du ska känna att all den info du behöver syns ordentligt när du behöver den. Därför finns Galaxy Watch Active2 i två storlekar på urtavlan - 40 mm och 44 mm. Skärmen på urtavlan har touch-funktion som ger dig både bättre överblick och direkt kontroll över dina appar.

 

Vattentät och stöttålig – en smartklocka för aktiva

När du tränar kan det bli en svettig historia, eller hur? Därför är det viktigt att din smartklocka klarar av väta. Men Active2 fungerar även suveränt för dig som gillar mer äventyrliga utomhusaktiviteter, då den är både stöt- och vattentålig. Den är vattentålig enligt IP68 och dessutom tålig mot damm, kyla och hetta enligt amerikansk militär standard.

Få ut det mesta av din Galaxy Watch Active2

Självklart ska du kunna få ut mesta möjliga med din Active2. Därför finns det en uppsjö av appar anpassade efter det du vill ha koll på. Och hur enkelt är det inte att ha koll på hälsa, träning, musik, ja det mesta, direkt på armen?
Dessutom ska ju din smartklocka kunna följa dig hela dagen utan att du behöver oroa dig för att behöva ladda den. Just detta kan Active2. Ett batteri som räcker hela dagen ochs om enkelt kan laddas trådlöst på den smidiga magnetiska laddaren när du kommer hem.


Snabbfakta om Samsung Galaxy Watch Active2

Batteritid: Upp till 60 timmar
Upplösning: 360x360
Skärmtyp: Super AMOLED
Wifi: Ja
Bluetooth: Ja
E-sim: Ja

 

Välj din Samsung Galaxy Watch Active2

Koppla upp klockan

Koppla upp din klocka med e-sim för att ha tillgång till alla funktioner utan att ta med dig mobilen. Mer om e-sim för smartwatch >

Sugen på en Active2?

Då kan du välja mellan flera färger och storlekar hos oss på Telenor. Köp Galaxy Watch Active 2 >