För att ringa med klockan behöver den kopplas till ditt abonnemang.

Kvinna som tränar med sin Samsung Galaxy Watch

Uppkopplad i alla lägen

Känn friheten i att lämna din mobil hemma. Eftersom Galaxy Watch stödjer e-sim så kan du ta emot meddelanden och svara på samtal, direkt i din klocka. Dessutom kan du streama musik i alla lägen. Lyssna på dina spellistor via Spotify Offline, för att få den perfekta låten för tillfället, vare sig du är ute på språng eller är och tränar.

Galaxy Watch i tre fina färger

Stilsäker smartwatch

Tack vare sin snygga design så passar Galaxy Watch till de flesta. Välj storlek på urtavlan och armband efter ditt tycke och smak. Allt för att det ska passa din stil! Galaxy Watch finns i tre olika modeller. Två olika storlekar på urtavlan – 42 mm och 46 mm, samt tre olika färger rosa guld, svart eller silver.

 • Galaxy Watch har lång batteritid

  Lång batteritid

  Med Galaxy Watch får du upp till hela 5 dagars batteritid. Ett batteri skapat för att hålla och för att du inte ska behöva oroa dig för att det laddas ur snabbt.

 • Träna med din Galaxy Watch

  Din personliga tränare

  Följ dina framsteg direkt i din smarta klocka. Du kan fokusera mer på din träning med hjälp av pulsmätaren och de 6 olika aktiviteter som finns i klockan.

 • Betala med Samsung Pay

  Lämna plånboken hemma

  Galaxy Watch förenklar din vardag på många sätt. Du kan till och med lämna plånboken hemma och betala direkt med din klocka och Samsung Pay.

Batteri
Batteritid Upp till 120 timmar
Storlek
Mått 45.7 x 41.9 x 12.17 mm
Vikt (boett) 49 gram
Skärm
Upplösning 360 x 360
Skärmtyp Super AMOLED
Trådlöst
Wifi 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Bluetooth Ja (4.2)
LTE Ja
Internt
Minne 4 GB
Processor Samsung Exynos 9110
Processorkärnor 2
Övrigt
Operativsystem Tizen
GPS Ja
Vattentålig Ja