Stream Stor+

 • Vårt mest maxade paket!
 • Se ett 50-tal kanaler plus både HBO Max och Viaplay Film & Serier
 • Halva priset för mobilkunder! Bara 199 kr/mån i 12 mån (ord. 399 kr/mån)
Stream Stor Plus med både HBO Max och Viaplay Film & Serier.
Kanaler och playtjänster för Stream Stor+

Vem kan köpa Stream Stor+? 
Du som redan är mobil- eller bredbandskund (antingen fast eller mobilt bredband) hos oss, eller som vill bli. Har du redan ett tv-paket hos oss ber vi dig ringa 020-222 222 så hjälper vi dig att handla. 

Kampanj!
Har du ett mobilabonnemang hos oss? Då får du halva priset på Stream Stor+ i 12 månader och du betalar bara 199 kr/mån. Tips! Lägg till nya Apple TV 4K för bara 149 kr/mån i 12 månader, sen är den din! 

Vad ingår i Stream Stor+?
Det här är vårt största streamade tv-paket. Du får ett 50-tal populära tv-kanaler, 14 playtjänster plus både HBO Max och Viaplay Film & Serier. Med andra ord så behöver du aldrig välja. Se allt från nyheter, spännande dokumentärer, stjärnspäckade filmer och dina favoritserier på ett och samma ställe. Riktigt maxat!

Vanliga frågor och svar

 • Streaming betyder att strömma. När du ska titta på tv-kanaler, film eller serier behöver du inte ladda ner innehållet först. Istället streamar (strömmar) du, vilket innebär att det spelas upp allt eftersom du tittar.

  Tänk Netflix, Viaplay eller HBO Max! Du behöver ingen tv-box eller tv, du kan titta på de enheter som passar för stunden – mobil, laptop eller surfplatta. Även på din tv om du hellre vill det via en Google Chromecast eller Apple TV.

 • En playtjänst är reklamfri tv som till exempel filmer och serier som går att streama i Telenor Stream. Går att se när som helst.

  En tv-kanal i Telenor Stream är som en vanlig kanal och kan ses i realtid. En stor bonus är att de flesta programmen även går att ses med 7 dagars omstart, det vill säga upp till sju dagar efteråt. 

 • Stream Mini
  Alla kan köpa! 

  Stream Bas, Stream Stor och Stream Stor+
  Vårt avtal med TV4 Media tillåter bara att vi säljer Stream Bas och Stream Stor till dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos Telenor. Som bredband räknar vi både fiber, bredband via mobilnätet och mobilt bredband.

  För dig som redan har ett tv-paket
  Om du redan har ett tv-paket hos oss, med eller utan tv-box, ber vi dig ringa 020-222 222 så hjälper vi dig gärna att handla.

  Se alla streamade tv-paket här

 • Om du är mobilkund hos Telenor kan du titta på Telenor Stream i mobilen hur mycket du vill utan att det dras någon mobilsurf från din pott. Detta gäller både hemma och i hela EU och EES. Tänk på att det inte gäller om du delar surf med någon annans mobil, eller om du surfar via en 4G-router. 

  Tips: Har du inget mobilabonnemang hos oss kan du istället koppla upp dig mot ett wifi-nätverk för att spara på mobilsurfen.

 • Gör så här:

  1. Först aktiverar du ditt konto på telenor.se/aktivera-stream. 
  2. Sedan går du antingen in på stream.telenor.se eller så laddar du ned Telenor Stream i App Store eller Google Play, och loggar in där.
 • Så länge du är uppkopplad och befinner dig inom EU:s gränser är de flesta kanaler tillgängliga.

  Om du streamar till en mobiltelefon ska den ha ett svenskt abonnemang. Om du har ett mobilabonnemang från Telenor kan du använda Telenor Stream inom EU utan att det dras data från din surfmängd.

 • Gå in på telenor.se/aktivera-stream. Längs ned på sidan hittar du en länk för återställning av lösenord. Skriv in din e-postadress (som även är ditt användarnamn) och klicka sedan på Skicka. Sedan får du ett mejl med instruktioner.