Ingen uppläggningsavgift - Köp online, spara 250 kr

Apple iPad 2019

Kraft och kapacitet i ett

 

Mobilen har utgått men ta gärna en titt på våra rekommendationer.

Apple iPad 2019 är som en dator

Som en dator, fast annorlunda

Med nya iPad 2019 har du kraften och kapaciteten som hos en dator. Med bättre användarvänlighet med fantastiska funktioner. Upplev en REtina-skärm på 10,2 tum, som dessutom har stöd för Smart Keyboard.

Apple iPad 2019 gör det enkelt att multitaska

Multitaska utan krångel

Få saker gjorda snabbt, utan krångel eller stress. Du kan enkelt multitaska - till exempel ring ett FaceTime-samtal samtidigt som du redigerar ett dokument. Alla dina filer hittar du på ett och samma ställe med appen Filer.

 • iPad 2019 är perfekt för gaming

  Gaming på hög nivå

  iPad 2019 har en otrolig prestanda och spelen flyter på smidigt med A10 Fusion-chippet. Parkoppla din iPad med din PlayStation- eller Xbox-kontroll för fulländad spelupplevelse.

 • Apple iPad 2019 är som att ha en hemmabio direkt i handen

  Hemmabio i din hand

  Inte nog med att iPad 2019 har en 10,2-tums Retina-skärm. Dessutom får du ett riktigt bra stereoljud så du kan njuta av populära serier och filmer direkt i surfplattan.

 • iPad 2019 har en tunn, lätt design

  Tunn och lätt design

  Du kan lita på iPad 2019. Den har ett batteri som räcker hela dagen och väger bara 483 gram. Surfa snabbt med wifi eller 4G var du än är.

Batteri
Batterityp Litiumpolymer
Batteritid Upp till 10 timmar
Storlek
Mått 25 x 17.4 x 0.75 cm
Vikt 493 gram
Skärm
Storlek 10.2 tum
Upplösning 2160 × 1620 pixlar
Skärmtyp Retina-skärm
Kamera
Fram 1.2 MP
Bak 8 MP
Video Inspelning i full hd (1080p)
Processor
Chip Apple A10 Fusion
Processor Quad-core 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr)
Övrigt
Operativsystem iOS 12
Sim-kort Nano-sim och e-sim

 • För dig som har ett abonnnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband 

  Du betalar från och med den dagen du stoppar sim-kortet i din moblil eller surfplatta. Dagarna som är kvar den månaden samt dagarna för nästkommande månad hamnar på din första faktura.

  För dig som har ett abonnemang för bredband, tv eller hemtelefoni via bredband

  Bredband via fiber: Du börjar betala när bredbandet är aktiverat eller automatiskt sju dagar efter din beställning.

  Bredband via telefonjacket: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat.

  Tv: Du börjar betala fem dagar efter att du har beställt ett tv-paket hos oss.

  Hemtelefoni via bredband: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat, när ditt telefonnummer har flyttats till Telenor eller sju dagar efter din beställning om du valt ett nytt nummer och inte aktiverat det.

  Tänk på att din första faktura täcker abonnemangsavgifter för två månader i förskott. 

 • Med ett mobilt bredband kan du surfa utan att ta från ditt mobilabonnemangs surfmängd. Välj mellan 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsat. Du får hem ett sim-kort som du sätter i din mobil, dator eller surfplatta, och sedan kan du börja surfa.

  Om du istället vill dela surfen från ditt mobilabonnemang kan du köpa ett extra sim-kort för surf. Det kostar 69 kr/mån och läggs på samma faktura. Du använder det på samma sätt som sim-kortet för det mobila bredbandet ovan.

  Om ni är flera som vill surfa samtidigt så kan du köpa det mobila bredbandet eller det extra sim-kortet för surf tillsammans med en 4G-router.

 • Vi har mobilt bredband som abonnemang, vi säljer inte mobilt bredband med kontantkort. Med abonnemang kan du välja på 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsad surf i månaden.

  Priser för mobilt bredband

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätt.

 • På följande sidor kan du läsa mer om hur du säger upp ditt abonnemang:

  Avsluta mobilabonnemang

  Avsluta tv- och bredbandsabonnemang

  Avsluta Telenor Stream Film & Serier