Ingen uppläggningsavgift - Köp online, spara 250 kr

Lenovo Tab M10 plus för hela familjen

Involvera hela familjen i underhållningen

Lenovo Tab M10 Plus är en surfplatta som hela familjen kommer att älska. Den stora HD-skärmen på 10.3 tum bjuder in till både till spel, och till underhållning. Med komponenter i världsklass och ett starkt batteri på 5000 mAh använder du plattan under hela dagen. Du kan enkelt hoppa mellan apparna och med 4 GB RAM och 64 GB lagring sparar du allt, precis allt.

Lenovo Tab M10 Plus har underhållning för alla

Maxad underhållning

Att titta på film på en surfplatta blev just så mycket roligare. Den här surfplattan har dubbla högtalare som lyfter ljudet till en annan nivå. Glöm externa högtalare. Dolby Atmos fixar allt åt dig, ljudet anpassar sig efter dig och din platta. Tack vare den smidiga designen består 87 procent av surfplattans yta av display, allt för att maxa upplevelsen.

Batteri
Batteritid Upp till 7 timmar
Storlek
Mått 153.3 x 8.15 x 242 mm
Vikt 460 gram
Skärm
Storlek 10.3 tum
Upplösning 1920 x 1200 pixlar
Skärmtyp Multi-Touch- skärm
Kamera
Fram 5 MP
Bak 8 MP
Video Full-HD
Processor
Processor MediaTek Helio P22T
Övrigt
Operativsystem Android

 • För dig som har ett abonnnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband 

  Du betalar från och med den dagen du stoppar sim-kortet i din moblil eller surfplatta. Dagarna som är kvar den månaden samt dagarna för nästkommande månad hamnar på din första faktura.

  För dig som har ett abonnemang för bredband, tv eller hemtelefoni via bredband

  Bredband via fiber: Du börjar betala när bredbandet är aktiverat eller automatiskt sju dagar efter din beställning.

  Bredband via telefonjacket: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat.

  Tv: Du börjar betala fem dagar efter att du har beställt ett tv-paket hos oss.

  Hemtelefoni via bredband: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat, när ditt telefonnummer har flyttats till Telenor eller sju dagar efter din beställning om du valt ett nytt nummer och inte aktiverat det.

  Tänk på att din första faktura täcker abonnemangsavgifter för två månader i förskott. 

 • Med ett mobilt bredband kan du surfa utan att ta från ditt mobilabonnemangs surfmängd. Välj mellan 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsat. Du får hem ett sim-kort som du sätter i din mobil, dator eller surfplatta, och sedan kan du börja surfa.

  Om du istället vill dela surfen från ditt mobilabonnemang kan du köpa ett extra sim-kort för surf. Det kostar 69 kr/mån och läggs på samma faktura. Du använder det på samma sätt som sim-kortet för det mobila bredbandet ovan.

  Om ni är flera som vill surfa samtidigt så kan du köpa det mobila bredbandet eller det extra sim-kortet för surf tillsammans med en 4G-router.

 • Vi har mobilt bredband som abonnemang, vi säljer inte mobilt bredband med kontantkort. Med abonnemang kan du välja på 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsad surf i månaden.

  Priser för mobilt bredband

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätt.

 • På följande sidor kan du läsa mer om hur du säger upp ditt abonnemang:

  Avsluta mobilabonnemang

  Avsluta tv- och bredbandsabonnemang

  Avsluta Telenor Stream Film & Serier