Samsung Galaxy Tab S6

Underhållande och smidig

Surfplattan har utgått men ta gärna en titt på våra rekommendationer.

Samsung Galaxy Tab S6 med tangentbord

Kraft som i en dator

Få en riktig PC-upplevelse direkt i din tablet när du använder Samsung DeX. Tänk att få kraften av en PC som du kan ta med dig överallt. Komplettera med ett smidigt fodral med inbyggt tangentbord för den fullskaliga känslan av att ha en faktisk dator med sig, men som tar mycket mindre plats.

Galaxy Tab S6 med S Pen

Nyckeln till allt är S Pen

Galaxy Tab S6 överträffar allt tack vare S Pen, som du kan använda både för arbete och spel. Den håller sig dessutom kvar med hjälp av en liten, magnetisk fördjupning på baksidan av plattan. Inte nog med det, S Pen börjar ladda automatiskt när du fäster den.

 • Galaxy Tab S6 gör det möjligt med multitasking

  Gör allt samtidigt

  Med Galaxy Tab S6 kan du multiplicera allt du gör. Använd flera appar samtidigt och ha koll på alla olika fönster.

 • Galaxy Tab S6 har ett batteri du kan lita på

  Batteri som räcker

  Här har du ett stort batteri som du kan lita på håller hela dagen. Det räcker upp till 15 timmar kontinuerlig video så du slipper oroa dig att behöva ladda.

 • Galaxy Tab S6 har sin egna filmstudio

  Din egna filmstudio

  Ta fram fotografen i dig och få fantastiska bilder med någon av de två kamerorna på Galaxy Tab S6. Fota i ultravidvinkel och redigera dina filmer direkt på plattan.

Batteri
Batteritid Upp till 15 timmar (video)
Storlek
Mått 244.5 x 159.5 x 5.7 mm
Vikt 420 gram
Skärm
Storlek 10.5 tum
Upplösning 2560 × 1600 pixlar
Skärmtyp Super AMOLED
Kamera
Fram 8 MP
Bak 13 MP + 5 MP
Video UHD 4K (3840x2160)
Processor
Processor Octa-core
Minne
RAM-minne 6 GB
Övrigt
Operativsystem Android 9.0

 • I Mitt Telenor har du full kontroll på dina abonnemang. Där kan du bland annat se saldo, fakturor, fördela och köpa mer surf. Mitt Telenor finns både här på webben och som app.

 • För dig som har ett abonnnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband 

  Du betalar från och med den dagen du stoppar sim-kortet i din moblil eller surfplatta. Dagarna som är kvar den månaden samt dagarna för nästkommande månad hamnar på din första faktura.

  För dig som har ett abonnemang för bredband, tv eller hemtelefoni via bredband

  Bredband via fiber: Du börjar betala när bredbandet är aktiverat eller automatiskt sju dagar efter din beställning.

  Bredband via telefonjacket: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat.

  Tv: Du börjar betala fem dagar efter att du har beställt ett tv-paket hos oss.

  Hemtelefoni via bredband: Du börjar betala när bredbandet är inkopplat, när ditt telefonnummer har flyttats till Telenor eller sju dagar efter din beställning om du valt ett nytt nummer och inte aktiverat det.

  Tänk på att din första faktura täcker abonnemangsavgifter för två månader i förskott. 

 • Med ett mobilt bredband kan du surfa utan att ta från ditt mobilabonnemangs surfmängd. Välj mellan 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsat. Du får hem ett sim-kort som du sätter i din mobil, dator eller surfplatta, och sedan kan du börja surfa.

  Om du istället vill dela surfen från ditt mobilabonnemang kan du köpa ett extra sim-kort för surf. Det kostar 69 kr/mån och läggs på samma faktura. Du använder det på samma sätt som sim-kortet för det mobila bredbandet ovan.

  Om ni är flera som vill surfa samtidigt så kan du köpa det mobila bredbandet eller det extra sim-kortet för surf tillsammans med en 4G-router.

 • Ett extra sim-kort (en till användare) kostar 169 kronor per månad för eget mobilnummer med möjlighet att ringa, surfa och smsa. För bara möjlighet att surfa kostar det 69 kronor per månad. 

  Mer om hur du skaffar ett extra sim-kort

 • Vi har mobilt bredband som abonnemang, vi säljer inte mobilt bredband med kontantkort. Med abonnemang kan du välja på 40 GB, 100 GB, 200 GB eller obegränsad surf i månaden.

  Priser för mobilt bredband

 • När du som konsument beställer en tjänst eller produkt på telenor.se, per telefon eller eventförsäljning (på en plats utanför en butikslokal) har du ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom en så kallad ångerfrist på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från dagen efter du ingick avtalet. Kom ihåg att du debiteras för eventuella trafikavgifter under den tiden då du använt tjänsten.

  Mer information om ångerrätt hittar du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se om distansavtalslagen och ångerrätt.

  Mobiltelefoni

  Som ny mobilkund hos Telenor har du utöver den lagstadgade ångerrätten även Öppet köp, vilket innebär att du alltid har möjlighet att prova abonnemang och täckning i 14 dagar.

  Bredband och tv

  Här hittar du information om ångerrätt.

 • På följande sidor kan du läsa mer om hur du säger upp ditt abonnemang:

  Avsluta mobilabonnemang

  Avsluta tv- och bredbandsabonnemang

  Avsluta Telenor Stream Film & Serier