Black Week-priser på tillbehör

Här hittar du våra bästa Black Week-erbjudanden på ljud, gaming, säkerhet och nöje för en roligare vardag, smartare hem och bättre upplevelser.

I våra butiker hittar du resten av vårt breda utbud av tillbehör såsom laddare, skal, skärmskydd, fler modeller av hörlurar och mycket annat till fina priser. Välkommen!

Black Weekpriser på tillbehör

Svårtslaget pris

Nintendo Switch Lite är den perfekta kompakta spelkonsolen med låg vikt och inbyggda handkontroller. På Nintendo Switch Lite kan du spela alla spel som finns på Nintendo Switch som är gjort för spel i handhållet läge. Den är perfekt för dig som vill kunna ta med dig spelandet var du än går. Spela med familj och vänner genom att synka upp till åtta Nintendo Switch-konsoler med local wires multiplayer-funktionen. Köp den idag till ett svårslaget pris! 

Vårt Black Week-pris: 1 990 kr (ord. pris 2 290 kr)

Slutsåld online 

Den populära robotdammsugaren RoboVac X8 från Eufy! har sålt helt slut här på webben och kommer tyvärr inte in i lager igen. Men ge inte upp! Det finns fortfarande gott om dammsugare i våra butiker, där du hittar den under resten av Black Week.

Välkommen in!


Vårt Black Week-pris: 2 990 kr (ord. pris 4 990 kr)

Halva priset

Audio Pro BT5 är en enkel bluetooth-högtalare i smidigt format med snygg design och fyller rummet med skarpt och klart ljud.

Air Pods 3rd gen

AirPods 3rd generation placerar ljudet runt omkring dig och ett batteri som räcker längre och laddas på ett kick och ger en helt magisk upplevelse. 

Soundcore Flare II 

Soundcore Flare II är en vattentålig, batteridriven och bärbar högtalare. Spela musiken du har i mobilen via bluetooth. (ord. pris 999 kr)

Är varan slut online? Hitta närmaste butik här.

Vilken gillar du?

Around-ear eller in-ear?

Ett säkrare hem

Öka tryggheten i och runt hemmet med eufyCam 2 Pros trådlösa kameror. På din smartphone ser du allt i deras synfält. (ord. pris 3 990 kr)

En större upplevelse

Med Apple TV 2nd Gen (2021) kan du streama din favoritserie, lyssna på Spotify och spela spel via Apple Arcade.

Upptäck fler Black Week-erbjudanden på mobil, tv och bredband

Nyfiken på det senaste? 

Anmäl dig här så missar du inget och får senaste nytt om våra erbjudanden!

Fyll i dina uppgifter på 30 sekunder:

Jag vill gärna ha erbjudanden på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas