Apple TV 4K – snygg och streamvänlig

Ge din tv-tjänst från oss lite extra glans. Köp en Apple TV 4K för endast 99 kronor/mån i 12 månader – sen är den din. Med en Apple TV kan du streama via appar som Telenor Stream, YouTube, SF Anytime, Netflix och HBO Nordic till din tv.

 

Titta via appar

Börja med att ladda ner de appar som du vill använda. Det finns film- och musiktjänster och mängder med spel – för dig och hela familjen. Du behöver ett Apple ID för att ladda ned appar och vissa har tjänster du måste betala för, till exempel Netflix, HBO och Spotify. Andra, som SVT Play och YouTube, är gratis. 

Funkar med Telenor Stream

Om du är tv-kund hos Telenor så ingår Telenor Stream utan extra kostnad. Som första operatör i Sverige är vi stolta över vårt samarbete med Apple – från och med nu kommer alla Apple TV:s vi säljer att ha förinstallerade Telenor Stream-appar. Du behöver inte ens logga in, det gör appen automatiskt åt dig.

Behåll efter 12 månader

Du betalar 99 kronor i 12 månader, den totala kostnaden blir 1 188 kronor. Efter 12 månader har du betalat av Apple TV:n och du får behålla den. Priset gäller endast om du har eller köper bredbands- eller tv-paket från Telenor.

Redan kund?

Om du redan är bredbands- eller tv-kund hos oss går det bra att ringa oss på tel 020 222 222 för att beställa en Apple TV 4K.

Tekniska specifikationer

Du får den senaste versionen, Apple TV 4K generation 5.

Systemkrav Kräver trådlös anslutning med 802.11, Ethernetnätverk eller internetanslutning via bredband. Kräver 4K och hdr-tv för 4K och hdr-streaming. Hdmi-kabel krävs (ingår inte).
Processor A10X Fusion-chip med 64-bitars arkitektur
Tv-kompatibilitet Kompatibel med hd- och uhd-tv-apparater med hdmi
Portar och gränssnitt Hdmi 2.0a3, wifi med 802.11ac och mimo, dubbla samtidiga frekvensband (2,4 GHz och 5 GHz), Gigabit Ethernet, trådlös anslutning med Bluetooth 5.0, Ir-mottagare och inbyggt nätaggregat
Lagringsutrymme 32 GB
Mått Höjd: 35 mm, bredd: 98 mm, djup: 98 mm
Vikt 425 gram
Färg Svart
Ingår Apple TV 4K, Siri Remote, strömsladd, lightning till usb-kabel och dokumentation

 

Apple TV omfattas av Allmänna och särskilda villkor (pdf)

Så här använder du Telenor Stream och andra betal-tv-tjänster på din Apple TV (extern länk)

Köp Apple TV 4K tillsammans med bredband här – prisexempel 250 Mbit/s för 329 kr/mån i 12 månader utan bindningstid

Köp Apple TV 4K tillsammans med ett tv-paket här – prisexempel Tv Stor 299 kr/mån i 12 månader utan bindningstid