Tv-hubb

Vardagslivet är inte alltid helt enkelt, låt därför allt som har med tv och streaming att göra bli just det. Enkelt och bekymmersfritt.

Ha allt samlat på ett och samma ställe, oavsett om du vill titta på sport, barnen på tecknat eller din partner på sitt senaste avsnitt. Vår Tv-hubb är lika enkel att installera som att använda. Ingår som lån när du skaffar tv via fiber från oss.

Telenor Mediahubb. Tv från 199 kr/mån.

Allt på ett ställe

Med både linjärt och streamat innehåll, passar Tv-hubben dig oavsett hur du helst tar del av underhållning.

Enkel att använda

Det är bara att koppla Tv-hubben i HDMI-uttaget på din tv och börja njuta.

Allra högsta bildkvalitet

Självklart har Tv-hubben stöd för 4K/UHD, vilket möjliggör skarpare bild än någonsin.

Drivs av Android TV™

Hoppa från live-tv och on-demand till de bästa streamingapparna, eller casta dina favoriter från din smartphone till din tv.

Telenor Tv-hubb på soffbord.

All underhållning på ett och samma ställe

Tv-hubben är en smart liten box där du har tillgång till alla dina tv-kanaler och playtjänster, plus externa appar som Viaplay och HBO Max. Den ingår alltid (som lån) när du skaffar tv via fiber hos oss.

 • Enkel att koppla in och styra
 • Hög bildkvalitet (stöd för 4K)
 • En plats, en fjärrkontroll, allt du vill titta på

Tekniska detaljer

 • Storlek 70 x 65 x 14 mm
 • Operativsystem: Android 12
 • Chipset: S905Y4-B
 • Internminne: RAM-minne 3 GB, Flashminne 16 GB
 • Portar: USB-C samt fastmonterad HDMI-sladd
 • Videoformat: Stödjer Ultra HD/4K
 • Trådlöst: Wifi 802.11 ax, 4 x 4, dual band switchable (2.4/5GHz) Bluetooth 5.0
 • Chromecast™ inbyggt

Har du istället kabel-tv via Telenor? Då ingår en Humax tv-box som du får låna fritt så länge du är kund hos oss. 

Vanliga frågor

 • Tv-hubben ingår fritt som lån när du skaffar ett tv-paket från oss. Om du redan är kund hos oss och vill byta till en Tv-hubb så ring oss så hjälper vi dig.

 • Du måste ha en bredbandsuppkoppling och vår rekommendation är att koppla in trådlöst via WiFi. Har du bredband från Telenor lånar du troligen redan en router från oss. Men du kan ha bredband från en annan leverantör och behöver då se till att du har trådlöst bredband hemma.

  Om du inte kan koppla in Tv-hubben trådlöst eller har en WiFi-miljö hemma som skapar problem så kan man koppla in med en ethernet-kabel via en adapter som du kan få via får kundservice. Kontakta oss så hjälper vi dig. Du behöver en hastighet på ditt bredband på minst 50 Mbit/s.

 • Det är enkelt att komma igång och instruktionerna för inkopplingen finns på insidan locket i förpackningen som du får Tv-hubben i. Det bara att koppla in den i tv:ns HDMI-uttag, ansluta strömsladden och koppla in den i strömuttaget. Sedan kommer Tv-hubben starta upp och instruera dig hur den fungerar samt hur du lägger in WiFi-lösenordet. Sedan är du i stort sett igång.

  För mer detaljerade instruktioner, läs vår kom-igång guide här.

 • Appar fungerar liknande som det gör i din mobil/surfplatta idag men du styr dem med fjärrkontrollen. Vissa appar kommer vara förinstallerade men många appar finns att ladda ned om man så önskar. Du startar apparna från hemskärmen i din Tv-hubb. Du kan också starta SVT Play, Netflix och YouTube direkt med fjärrkontrollen.

  För att ladda ned appar behöver du ha ett Google-konto att logga in med. Att skapa ett Google konto är enkelt, klicka här för att komma till Googles supportsida.

 • Fjärrkontrollen ansluter via Bluetooth, vilket betyder att du behöver inte oroa dig om du till exempel gömmer Tv-hubben bakom din tv. Vi har också lyssnat mycket på våra kunder om vilka knappar de flesta vill ha. Vår fjärrkontroll har ”zoner” och oavsett hur man är van vid att använda fjärrkontroller så tror vi denna kommer passa många.

  Till exempel finns det sifferknappar för att byta kanaler, knapp för att slå av och på textning, knappar för att spola i program när man inte tittar live, med mera. Fjärrkontrollen har också genvägsknappar så att du kan ta dig snabbt till bland annat SVT Play, och dessutom en knapp som låter dig hoppa direkt till en översikt av alla dina appar så att du enkelt kan hitta det letar efter.

Förköpsinformation

Vi har sammanfattat allt som gäller för tv via fiber på en sida. Smidigt!

Till förköpsinformationen(öppnas i ny flik)

Google, Google Play, YouTube och Android TV är varumärken som tillhör Google LLC.