Få full koll med Mitt Telenor-appen

Mitt Telenor-appen har en rad smarta funktioner som ger dig full kontroll över ditt mobilabonnemang.

Du får snabbt en översikt av ditt saldo, din surf och kan köpa mer surf om det behövs. Appen ger dig dessutom en tydlig bild av dina betalda och obetalda fakturor och dina kostnader.

Här kan du även betala fakturor med Swish. Och har du familjen samlad i ett abonnemang kan du enkelt fördela surfen mellan alla där hemma.

Fördela surf-vyn i Mitt Telenor-appen

Fördela, justera och surfa

Olika surfvanor skapar olika behov. Se till att alla i familjen har surf så det räcker. Sätt gränser, ge och ta och prova er fram tills alla är nöjda. Med hjälp av widgeten behöver du inte ens öppna appen för att få en överblick.

Faktura-vyn i Mitt Telenor

Ta kontroll över dina kostnader

Du ser dina fakturor och kan betala dem direkt med Swish (om du inte har autogiro). Här hittar du även dina gamla betalda fakturor. Du kan se kostnad per användare och kan enkelt jämföra kostnader månad för månad.

Abonnemangs-vyn i Mitt Telenor-appen

Få koll och håll koll

I appen har du allt samlat på ett ställe. Du hittar bland annat vilket abonnemang du har, telefonnummer, dina koder, eventuell bindningstid och vilka tjänster som är aktiverade.

När du har några minuter över

I appen finns tips och tricks för att lösa små tekniska problem i vardagen. Samt  inspiration till att använda våra produkter och tjänster på ett smartare, säkrare och roligare sätt!

Ladda ner appen

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Vanliga frågor