Få full koll på hemmet med appen Wifikontroll

Ladda ner vår gratisapp som ger dig full kontroll över ditt trådlösa hemmanätverk.

Wifikontroll

 Wifikontroll-appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla våra kunder med fast bredband via fiber.

Enkelt och smidigt

Hantera ditt nätverk direkt från din mobil.

Föräldrakontroll

Håll koll på familjen och sätt begränsningar.

Tips för bättre wifi

Optimera ditt nätverk för just ditt hem.

Ladda ner appen och kom igång. Bättre koll på anslutna enheter.

Du laddar ner appen gratis från App Store eller Google Play. Den fungerar med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare) och kan användas av alla som har vårt fasta bredband med Telenors wifi-router eller en Technicolor TG799 Xtream.

Få föräldrakoll i appen

För föräldrar

 • Ibland kan det vara svårt att sluta spela eller att stänga av tv-serien trots att det är middag eller läggdags. Appen låter dig pausa internet till de enheter du vill i hemmet, så att det blir enklare att fokusera på andra saker.
 • Jobbar du hemifrån samtidigt som barnen sitter och spelar? Nu finns möjligheten att prioritera nätverk till dina enheter i hemmet, så att exempelvis inte bilden börjar hacka under videomötet.
 • Som en extra trygghet kan du även välja att få en notis när barnen kommer hem från skolan, det vill säga se när deras mobiler ansluter till hemmanätverket.

Så här funkar det

Med vår app får du full kontroll på ditt trådlösa hemmanätverk. Du kan byta namn på ditt wifi, se alla enheter som är uppkopplade, få notiser när någon kopplar upp sig och pausa tillgången till internet för specifika enheter.

Läs våra guider för hur du kommer igång med appen.

 
Ladda ner appen

 

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Frågor och svar

 • Du laddar ned appen Telenor Wifikontroll i AppStore om du har en iPhone och i Google Play om du har en Android-mobil. Sök på Wifikontroll. Nedan ser du hur appens logga ser ut.

  wifikontroll150x150.png

 • Du loggar in med samma uppgifter som du loggar in i Mitt Telenor med. Om du inte har ett Mitt Telenor-konto så måste du skapa ett först.

 • Du kan använda Wifikontroll med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare).

 • Du kan använda Wifikontroll tillsammans med Telenor wifi-router i4882 och Technicolor 799.

 • Du behöver ha bredband via fiber eller telejacket. Wifikontroll funkar inte tillsammans med mobilt bredband.

 • Att använda appen Wifikontroll kostar inget.