Få full koll på hemmet med appen Wifikontroll

Wifikontroll

 
Uppgradera ditt hem till version 2.0! Med Telenor Wifikontroll får du en mängd funktioner som hjälper dig att hantera ditt smarta hem på bästa möjliga sätt.

Dela ditt wifi med dina gäster med en enkel QR-kod. Byt namn på ditt wifi. Se alla enheter som är uppkopplade och pausa barnens tillgång till internet när det är läggdags. Få tips om var du ska ställa wifi-förstärkaren för bäst täckning. Wifikontroll-appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla våra kunder med fast bredband.  
 

Få föräldrakoll i appen

Få föräldrakoll

Ibland kan det vara svårt att sluta spela eller att stänga av tv-serien trots att det är middagsdags eller läggdags. Med Wifikontroll-appen kan du pausa internetaccessen till de enheter du vill i hemmet. Så blir det enklare att fokusera på andra saker.

Byt namn och lösen på wifi

Byt namn och lösenord

Svårt att komma ihåg namnet på ditt nätverk? Byt namn på ditt wifi till något mer personligt. Passa även på att byta lösenord. Tips: tänk på att du inte ska ha samma lösenord på flera ställen.

Dela wifi med gästerna

Dela allt med dina gäster

Dela enkelt ut ditt wifi till dina gäster utan att behöva dela med dig av ditt lösenord. Låt gästerna skanna av en QR-kod och få direktaccess till ditt nätverk. Du kan även starta upp ett helt eget nätverk för de gäster som stannar en längre tid.

För vem?

Appen fungerar med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare). Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla som har vårt fasta bredband med vår senaste router Telenor wifi i4882 eller en Technicolor TG799 Xtream. De kunder som har en äldre version av routern kan köpa en Telenor wifi-router i4882 för 995 kr.

 

 
Ladda ner appen

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Frågor och svar

  • Du laddar ned appen Telenor Wifikontroll i AppStore om du har en iPhone och i Google Play om du har en Android-mobil. Sök på Wifikontroll. Nedan ser du hur appens logga ser ut.

    wifikontroll150x150.png

  • Du loggar in med samma uppgifter som du loggar in i Mitt Telenor med. Om du inte har ett Mitt Telenor-konto så måste du skapa ett först.

  • Du kan använda Wifikontroll med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare).

  • Du kan använda Wifikontroll tillsammans med Telenor wifi-router i4882 och Technicolor 799.

  • Du behöver ha bredband via fiber eller telejacket. Wifikontroll funkar inte tillsammans med mobilt bredband.

  • Att använda appen Wifikontroll kostar inget.