Vi återanvänder din gamla mobil

Illustrerad ikon för recycle

Din gamla mobil får nytt liv

Företaget Conmodo tar hand om din gamla mobil. De registrerar och tömmer den på innehåll med programmet Blancco. Metoden garanterar hundraprocentig säkerhet och uppfyller alla internationellt lagstadgade krav på dataradering. De renoverar det som behövs och om det behövs byter de ut delar.

Din gamla mobil får antingen en topprenovering och ett nytt liv hos någon annan person, eller så används den till reservdelar till andra mobiler i Sverige eller i Europa. Vi återanvänder 97% av alla mobiler vi får in och resterande 3% återvinns som reservdelar. Bytt är bytt och kommer tillbaka till någon annan som förhoppningsvis får glädje av din gamla mobil länge.

En riktigt gammal mobil i byrålådan?

Har du en gammal mobil utan värde hemma kan du lämna in den hos oss för återvinning. Vi ansvarar för en säker hantering och ser till att den tas om hand och återvinns på ett korrekt sätt. Vi har medlemskap i El-Kretsen. Välkommen in i våra butiker!

Återanvända mobiler

Självklart går det lika bra att köpa en återanvänd mobil! Modellerna som säljs här på telenor.se kan du även byta till genom Telenor Change.

Så här byter du din mobil

1

Kolla när du kan byta

När du har haft din mobil 12 månader kan du byta till en ny, utan att det kostar något extra. Här kan du kolla när du kan byta din mobil hos oss.

2

Kontrollera din mobil

Du kan alltid byta en fungerande mobil hos oss, men har mobilen vissa skador får du betala en summa vid bytet. Jämför din mobil med checklistan

3

Välj en ny mobil

Börja din beställning här. Du får ett sms när din nya mobil har kommit in till den butik du har valt. Säkerhetskopiera din mobil innan bytet.